Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Napad w biały dzień !!! |
Uczciwy człowiek próbuje zarobić na życie i utrzymanie, prowadzi swoją działalność, a tu nagle buuum - dostaje w łeb, traci część swojego dorobku i ledwo uchodzi z życiem. I to w biały dzień, a przestępcy - dalej na wolności. Dziś już nigdzie nie jest bezpiecznie. Gratuluję naszej policji skuteczności, szybkości działania!!! ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Napad w biały dzień !!! |
makmarc a co sie stał i gdzie ?
|
|
??? ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
|
Napewno ich złapią to tylko kwestia czasu.
|
|
oj napewno zlapia trzeba czekac ktore dupki napadaja w bialy dzien?? amatorzy pfffffff
|
|
Nieźli amatorzy, skoro ich nie ujęli, przecież musieli stamtąd wyjść, kurde nie wiem, co wynieśli, pewnie poprostu nikt nie zwrócił na nich uwagi i już. W takiej sytuacji miejskie kamery by się przydały, ale cóż - prawda jest taka, że kamer brak :( ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Nie łudźcie się. Mnie okradli samochód , który stał pod kamerą. I co , i guzik. Ledwo ich zmusiłem by łaskawie kasetę wzięli do przejrzenia. Prosiłem o bieżące informacje na temat śledztwa , ale jak grochem o ścianę , przyszło tylko umorzenie z prokuratury. Ręce opadają , nie mam słów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |