sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
xero

Witajcie:)
Mam pytanie: gdzie jest najtańsze xero w Łomży? Jestesm studentką i mam dużo materiałów do skopiowania i nie chciałabym przepłacać. Za informację (na temat) z góry dziękuję:)
Pozdrawiam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: xero

sklep basia na al. legionow, naprzeciwko parku

jeszcze poproszę o podawanie cen:) to mi ułatwi bardzo sprawę. Z góry dziękuję.
Pozdrawiam.

10 groszy chyba...

W Foto Partnerze na Małachowskiego przy większej ilości będziesz mogła negacjować cenę, wpadnij i pogadaj z szefem.

wredna i pyskata
Coś chyba kłamiesz. Studenci wogóle nic nie kopiują. Jak jeszcze powiesz, że się uczysz to od razu wyda się, że kłamiesz.
U mnie jest najtaniej. Strona A3 kolor za 2 grosze (pod warunkiem oczywiście, że dużo tego jak mówisz).

wredna i pyskata
Zapomniałem uzupełnić, że te 2 gr/1 strona przy nakładzie powyżej 1.000.000.
Poza tym to zwykłe czarno-białe kopie też tanio. Przy mniejszych ilościach 50 gr/strona. Ale musisz się pośpieszyć bo trzeba TROCHĘ w kolejce odstać !!

peter, jestem studentką, i xeruje swoje opracowania:) taka forma pomocy grupie:) i się nie uczę, ja pilnie studiuję i próbuję zrozumieć istotę, sens, znaczenie fenomenów, zjawisk i procesów pedagogicznych:)
a niestety takiego nakładu nie posiadam, dlatego też z propozycji nie skorzystam:) ale za propozycję dziekuję :) będę pamiętać jakby coś:)

to do tego wszystkiego dodam jeszcze jedno pytanie: gdzie najtaniej można uzupełnić pojemnik na tusz (kolor czarny) do HP 1215? oryginalny znaczy się mnie nie interesuje=) i jeszcze poprosze o ceny=)

XEROMAX na ul. Mazowieckiej, 15 zł (kilka lokali na prawo od Perfumerii Paryskiej).

Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org