Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
xero |
Witajcie:) Mam pytanie: gdzie jest najtańsze xero w Łomży? Jestesm studentką i mam dużo materiałów do skopiowania i nie chciałabym przepłacać. Za informację (na temat) z góry dziękuję:) Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: xero |
sklep basia na al. legionow, naprzeciwko parku
|
|
jeszcze poproszę o podawanie cen:) to mi ułatwi bardzo sprawę. Z góry dziękuję. Pozdrawiam.
|
|
10 groszy chyba...
|
|
W Foto Partnerze na Małachowskiego przy większej ilości będziesz mogła negacjować cenę, wpadnij i pogadaj z szefem.
|
|
wredna i pyskata Coś chyba kłamiesz. Studenci wogóle nic nie kopiują. Jak jeszcze powiesz, że się uczysz to od razu wyda się, że kłamiesz. U mnie jest najtaniej. Strona A3 kolor za 2 grosze (pod warunkiem oczywiście, że dużo tego jak mówisz).
|
|
wredna i pyskata Zapomniałem uzupełnić, że te 2 gr/1 strona przy nakładzie powyżej 1.000.000. Poza tym to zwykłe czarno-białe kopie też tanio. Przy mniejszych ilościach 50 gr/strona. Ale musisz się pośpieszyć bo trzeba TROCHĘ w kolejce odstać !!
|
|
peter, jestem studentką, i xeruje swoje opracowania:) taka forma pomocy grupie:) i się nie uczę, ja pilnie studiuję i próbuję zrozumieć istotę, sens, znaczenie fenomenów, zjawisk i procesów pedagogicznych:) a niestety takiego nakładu nie posiadam, dlatego też z propozycji nie skorzystam:) ale za propozycję dziekuję :) będę pamiętać jakby coś:)
|
|
to do tego wszystkiego dodam jeszcze jedno pytanie: gdzie najtaniej można uzupełnić pojemnik na tusz (kolor czarny) do HP 1215? oryginalny znaczy się mnie nie interesuje=) i jeszcze poprosze o ceny=)
|
|
XEROMAX na ul. Mazowieckiej, 15 zł (kilka lokali na prawo od Perfumerii Paryskiej). Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |