niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Masakra...A o cenach nie wspomnę..

Ceny kosmiczne, wybór żaden....ale w końcu kupiłam... Dokładnie chodziło o lego. Ale jakie zdziwienie mnie ogarnęło gdy teraz na Allegro zobaczyłam cenę tego zestawu prawie trzykrotnie niższą...:/ Już więcej nie będę kupować prezentu w sklepach w Łomży..

A np w Kauflandzie pewna wódeczka jeszcze 2-3 dni temu "normalnie" kosztowała a dziś....około 30% drożej...masakra co sie dzieje z tymi cenami... Mało tego, w niektórych miejscach cena przy kasie okazuje sie inna niż powinna być....A jakie wasze spostrzeżenia..?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Masakra...A o cenach nie wspomnę..

Od dawna już nie kupuję zabawek w Łomży:)

Od dawna kupuje wodke w biedronce

Zbieram zamówienia na wlasnoręcznie wykonane bombki choinkowe!!

Bombeczkowo@wp.pl

w kauflandzie to norma cena na polce inna niż w kasie

Miałam tam samo, w Prymusie zabawka 150 zł, na allegro zapłaciłam 80 z przesyłka. Od dawna jak nie muszę, nie kupuję w łomżyńskich sklepach.

Masakra, ale chyba nie ze wszystkim. Bo z tego co dzisiaj usłyszałem od sąsiadek, to na ul. Księżnej Anny nagle potaniały wędliny. I to zarówno w "Stokrotce", jak i w tym sklepie obok "Kraski". A stało się to za przyczyną nowo otwartego sklepu z wędlinami w tzw. "drewniaku". Podobno dzisiaj była nawet darmowa degustacja.Wędliny są wędzone na miejscu, co zresztą czuć wyraźnie.
Sąsiadka która mi o tym opowiadała, chwali konkurencję i spadek cen, jednocześnie klnąc iż podwędzono jej pościel suszącą się na balkonie, co również czuć bez zbytniego wysilania nosa.
Plusy i minusy. Toteż obecnie chcąc wysuszyć pranie na balkonie, wcześniej trzeba będzie się zorientować, skąd i dokąd wieje.

< wieczne im odpoczywanie >

gdzie ten sklep?

Kama, nie rozumiem ciebie po co te żale, tak jak byś zabawki kupowała pierwszy raz... każdy w miarę rozgarnięty wie że na allegro jest znacznie taniej z masą produktów niż w sklepach, więc trzeba było kupić...

Donald to czyli ci wszyscy co tam się dziś krecili są mało rozgarnięci ( a sporo ich było....). To ostatnie moje nierozgarniactwo - tego jestem pewna, człowiek uczy się na błędach ;)

Przepraszam, małe sprostowanie. Dowiedziałem się że, to wędzenie na "żywo", to podobno tylko chwilowe. Wczoraj kopciło i dzisiaj również, więc sądziłem że tak już zostanie. Ale sam sklep pewnie będzie funkcjonował.
Ktoś pytał gdzie się znajduje?
Przy ul Księżnej Anny, przy bloku nr 5, w byłym "drewniaku", prawie naprzeciw kiosku i "Stokrotki".
Podobno jakieś tam polędwiczki, były o 9 zł tańsze, aniżeli w "Podgórzu".

Od kilku dni przebywam w Lublinie i powiem wam tak:

ON- 15-20gr taniej jak w Łomży,

Za 13zł kg, kupiłem wyśmienitą kiełbasę wiejską, w której widać kawały mięsa, a nie zmielone na miał coś tam.

w śmiesznych małych delikatesach, hiszpańskie kiełbaski itp, pierwszy raz na własne oczy zobaczyłem tofu, można dostać także słoninę konserwową(wojskową) na wagę, palce lizać.

Obsługa sklepów uśmiechnięta i chętna doradzić i podpowiedzieć co i jak.

Powiem szczerze , chyba życie jest tu tańsze i przyjemniejsze.

Na allegro jest taniej ponieważ idzie % z sprzedaży dla obsługi wynajem lokalu itd itp pewna rzecz co kosztuje 15 zł na allegro z przesyłką u nas jest za 30 zł często tak zauważam .

https://www.facebook.com/swiecsie/app_386474028102368

wolny wyborca. Nieprawda. Wiele sklepów z zabawkami sprzedających na allegro ma też i sklepy stacjonarne i cena taka sama. Można? Można.

nie reklamować mi mięsnego, bo i tak pol miasta i wsi się zwala, jak by na koniec świata zapasy robili, a przy okazji zastawiają przejazd, jak ślepe kury walą po ziarno

Czesio, wierz mi że, do reklamowania czegokolwiek to raczej jestem ostatni. Prędzej niepozostawiłbym suchej nitki na czymś, aniżeli to reklamował.
Piszę to co słyszałem i co sam poczułem własnym nosem.
A ta cała wędzarnia to jakieś mobilne ustrojstwo na kołach. Gdy już się nakopci do woli, odciągają to-to na parking.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org