Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie najlepiej kupić karpia ? |
Tak jak w temacie i w jakich cenach są te które możecie zaproponować ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie najlepiej kupić karpia ? |
http://tv.wirtualnemedia.pl/film/jeszcze-zywy-karp-nie-kupuj-zywych-karpi Zbieram zamówienia na wlasnoręcznie wykonane bombki choinkowe!! Bombeczkowo@wp.pl
|
|
Karpia w płatach dostać to trzeba z samego rana do Lidla. Tak na otwarcie. W Biedronce powiedziano mi że już nie będzie. Może spróbować jeszcze zamówić w rybnym np. koło blaszaka. Żywego nie kupuj, bo go nie zjesz później. Wystarczy popatrzeć jak się męczą w wodzie pełnej piany nie mogąc złapać oddechu. To widziałam w Kauflandzie. Ludzie mają święta to zwierzęta mają mieć rzeźnię?? SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
stokrotki maja dobra cene na karpia wypatroszony i po delikatnym liftingu ,ze wiele nie trzeba skrobac , swiezy z lodu -ok 16 zl za kilo biorac pod uwage ile odchodzi z zywego wnetrznosci i to ze trzeba sie z nim tyle nabawic to lepiej kupic chyba juz gotowego na patelnie :) biedronkai i lidl sobie licza za dzwonka troche drozej bo ok 20 zl kaufland za dzwonka(nie wiem moze filet ,nie sprawdzalem )okolo 26 zl ,to juz sporo zywy w kauflandzie ok13 zl za kilo zreszta ja to dopiero jutro po rybke ,bo ceny pewnie troche spadna......
|
|
na pewno nie w kauflandzie. tam sa meczone zwierzeta. juz zglosilem to gdzie trzeba. w stokrotce jest ok/
|
|
nie macie o czym zakładać tematów żal kropka pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |