Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internet radiowy łomża |
Witam! Czy ktoś miał styczność z firmą AVITO INTERNET? Mieszkam na Starej Łomży p/sz i niestety nie ma u mnie linii telefonicznej, więc muszę korzystać z internetu radiowego, obecnie korzystam z internetu od Pana z ulicy kwiatowej :) Nie pamiętam nazwy firmy, i niezbyt szybki jest ten internet. Mam pytanie co do tej firmy AVITO INTERNET, czy ktoś miał z nią styczność, czy internet nie przerywa, czy jest szybki, czy warto zmieniać z obecnego na AVITO ? Proszę o obiektywne opinie o tej firmie. Dziękuję i pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Internet radiowy łomża |
Sprawdz w netii tez maja radiowy
|
|
Ale na terenie łomży ? Wątpie... chyba, że sam masz z Netii, bo na ich stronie nic nie ma o radiówce.
|
|
Masakra ...
|
|
Ja mam w Avito od ladnych kilku lat,kiedys bywaly jakies problemy ale teraz jak dla mnie jest naprawde ok. Mysle ze z czystym sumieniem moge polecic :)
|
|
Transponder: "Masakra ..." ??? O co chodzi? :D
|
|
Rolnik69 a Ty jaki masz pakiet internetu? 1MB? Prędkość jest stała, czy popołudniami trochę wolny jest i zamula?
|
|
Cawaler, użytkownik Transporder potrafi tylko pisać "masakra" bez żadnego konkretnego znaczenia, tak po prostu ;)
|
|
ja też mam z netii własnie radiowy
|
|
a w jakiej okolicy mieszkasz? nie przerywa ten internet i najważniejsze, czy prędkość nie spada w godzinach szczytu
|
|
Wczesniej mialem 1mb,teraz mam 2mb. Nie zauwazylem zeby kiedykolwiek bylo wolniej czy szybciej,wydaje mi sie ze caly czas na tym samym poziomie.
|
|
Odradzam od `Pana` z kwiatowej. Zrywa łącze, wolny internet - zrezygnowalem i przenioslem sie na mobilny ale avito to porzadna firma, gwarantuje ona tez 7 dni testu wiec jezeli zauwazysz ze sa jakies problemy z netem to w ciagu 7 dni bez dodatkowych kosztow mozesz sie wycofac.
|
|
|
mechicano ile płacisz za takiego neta i czy taką prędkość masz cały czas?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |