sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Panowie strasznicy miejscy... weźcie się za....

Tak jak w temacie , weźcie się za właścicieli swoich pupili którzy nie sprzątają po swoich psach!!Bo gdy przyjdzie wiosna nie jeden wdepnie w taką kupę a przez waszą nieudolność Łomża bedzie śmierdziała psim gów....em tak jak Ostrołeka.....!!Toteż my mieszkańcy prosimy was byście wzięli się za robotę i ukrócili ten śmierdzący procedr, czego ja i wszyscy wam tego życzą w nadchodzącym Nowym roku:):):)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Panowie strasznicy miejscy... weźcie się za....

to przy okazji odśnież mi parking

mój parking nigdy nie zawiewa śniegiem...

tu zółta plama i tam zółta plama na śniegu:)

Czyli według Ciebie Ostrołęka śmierdzi psim g...nem? :)

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Kawa na ławę poruszył/a istotny problem. Niestety to jest smutna prawda, że wielu właścicieli czworonogów ma gdzieś sprzątanie po swoich pupilach.

http://videolomza.blox.pl/

a moim zdaniem miasto które bierze niemałą kasę od właścicieli psów (tych którzy uczciwie płacą)powinno odpalać kasę gospodarzom ze spółdzielni którzy i tak w większości sprzątają po psach i nic z tego nie mają Gospodarze dostając pieniądze mieliby jakąś motywację by wykonywać swoje obowiązki jak należy a właściciele psów wiedzieliby za co płacą jedną z najwyższych w Polsce składek !!! a może jakaś akcja edukacyjna ? chciałbym zobaczyć jak prezydent Łomży zbiera psie kupki ... skoro prezydent może - to ja też :)

a tak nawiasem mówiąc panie prezydencie moj głos na pana (w dwóch turach wyborów) uważam za moją pomyłkę ! jeszcze wiecej podwyżek ! plis ! bo co jeszcze kur...wa nie zostało poddane podwyżce ? wszystko łącznie z wodą ! rób pan tak dalej !!! ch... z ludźmi niech bulą jak barany !

rozwiazanie jest bardzo proste: zabronic posiadania psa w bloku raz ze blok to nie miejsce dla psa a dwa ze trawnik to nie miejsce na gowna. skoncza sie podatki za psy itp. i będzie spokój

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

kononowiczem normalnie pojechał

moim zdaniem właściciele, którzy nie sprzątają odchodów po swoich pupilkach powinny płacić wysokie mandaty. Po zapłaceniu takiego mandatu mają sprzątać. Nie wszystkich jednak da się złapać , pozostałe kupy powinny być sprzątane przez gospodarzy bloków, przecież płacimy im za sprzątanie nieczystości. To tak jak z papierami, policjant może ukarać za wyrzucenie papierka na chodnik a gospodarz sprząta niezależnie od tego kto wyrzucił. Dlaczego tego nie robią?... dlaczego nie odśnieżają parkingów. Może za dużo zarabiają?

nie sądze zeby taki gospodarz domu mial zamiar sprzątac

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

To naprawdę jest problem, gdyż nie jeden z was wdepnął a taki psi problem!! Pomyśl sobie że wychodzisz z dzieckiem i ono chodzi sobie po trawniku a tam pełno psich kup , i co będziesz zadowolony z tego???!!!!!!
DFX?Problem poruszył..

teraz jest dużo śniegu ,pal licho psie kupy dać im łopaty niech odśnieżają , będzie przynajmiej pożytek ,straż miejska to straż od wszystkiego i niczego .Myślę ,że te łopaty by im pomogły i nam również

Co wy się czepiacie strażników. Jest zima i bakterie oraz owady odpowiedzialne za rozkład odchodów zapadły w sen zimowy.
Trzeba poczekać do wiosny i problem sam zniknie.

Julia księżniczko dlaczego według Ciebie gospodarz ma Ci odśnieżać parkingi? Oni mają dbać o chodniki i czystość a nie o to czy Ty za przeproszeniem d.pe samochodem z parkingu wywleczesz. Napadało Ci śniegu to sobie odśnież.

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Wiosna problem sam nie zniknie, jedynie pojawi sie spod sniegu. :)

meble kuchenne szczecin

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org