Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Panowie strasznicy miejscy... weźcie się za.... |
Tak jak w temacie , weźcie się za właścicieli swoich pupili którzy nie sprzątają po swoich psach!!Bo gdy przyjdzie wiosna nie jeden wdepnie w taką kupę a przez waszą nieudolność Łomża bedzie śmierdziała psim gów....em tak jak Ostrołeka.....!!Toteż my mieszkańcy prosimy was byście wzięli się za robotę i ukrócili ten śmierdzący procedr, czego ja i wszyscy wam tego życzą w nadchodzącym Nowym roku:):):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Panowie strasznicy miejscy... weźcie się za.... |
to przy okazji odśnież mi parking
|
|
mój parking nigdy nie zawiewa śniegiem...
|
|
tu zółta plama i tam zółta plama na śniegu:)
|
|
Czyli według Ciebie Ostrołęka śmierdzi psim g...nem? :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Kawa na ławę poruszył/a istotny problem. Niestety to jest smutna prawda, że wielu właścicieli czworonogów ma gdzieś sprzątanie po swoich pupilach. http://videolomza.blox.pl/
|
|
a moim zdaniem miasto które bierze niemałą kasę od właścicieli psów (tych którzy uczciwie płacą)powinno odpalać kasę gospodarzom ze spółdzielni którzy i tak w większości sprzątają po psach i nic z tego nie mają Gospodarze dostając pieniądze mieliby jakąś motywację by wykonywać swoje obowiązki jak należy a właściciele psów wiedzieliby za co płacą jedną z najwyższych w Polsce składek !!! a może jakaś akcja edukacyjna ? chciałbym zobaczyć jak prezydent Łomży zbiera psie kupki ... skoro prezydent może - to ja też :) a tak nawiasem mówiąc panie prezydencie moj głos na pana (w dwóch turach wyborów) uważam za moją pomyłkę ! jeszcze wiecej podwyżek ! plis ! bo co jeszcze kur...wa nie zostało poddane podwyżce ? wszystko łącznie z wodą ! rób pan tak dalej !!! ch... z ludźmi niech bulą jak barany !
|
|
rozwiazanie jest bardzo proste: zabronic posiadania psa w bloku raz ze blok to nie miejsce dla psa a dwa ze trawnik to nie miejsce na gowna. skoncza sie podatki za psy itp. i będzie spokój Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
kononowiczem normalnie pojechał
|
|
moim zdaniem właściciele, którzy nie sprzątają odchodów po swoich pupilkach powinny płacić wysokie mandaty. Po zapłaceniu takiego mandatu mają sprzątać. Nie wszystkich jednak da się złapać , pozostałe kupy powinny być sprzątane przez gospodarzy bloków, przecież płacimy im za sprzątanie nieczystości. To tak jak z papierami, policjant może ukarać za wyrzucenie papierka na chodnik a gospodarz sprząta niezależnie od tego kto wyrzucił. Dlaczego tego nie robią?... dlaczego nie odśnieżają parkingów. Może za dużo zarabiają?
|
|
nie sądze zeby taki gospodarz domu mial zamiar sprzątac Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
To naprawdę jest problem, gdyż nie jeden z was wdepnął a taki psi problem!! Pomyśl sobie że wychodzisz z dzieckiem i ono chodzi sobie po trawniku a tam pełno psich kup , i co będziesz zadowolony z tego???!!!!!! DFX?Problem poruszył..
|
|
teraz jest dużo śniegu ,pal licho psie kupy dać im łopaty niech odśnieżają , będzie przynajmiej pożytek ,straż miejska to straż od wszystkiego i niczego .Myślę ,że te łopaty by im pomogły i nam również
|
|
Co wy się czepiacie strażników. Jest zima i bakterie oraz owady odpowiedzialne za rozkład odchodów zapadły w sen zimowy. Trzeba poczekać do wiosny i problem sam zniknie.
|
|
Julia księżniczko dlaczego według Ciebie gospodarz ma Ci odśnieżać parkingi? Oni mają dbać o chodniki i czystość a nie o to czy Ty za przeproszeniem d.pe samochodem z parkingu wywleczesz. Napadało Ci śniegu to sobie odśnież. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |