sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Policja utrudnia ruch!

Jak to jest mozliwe ze przy tak trudnych warunkach jazdy, tak zasnieżonych ulicach policja sobie stoi na wjeździe przy Centrum 4+ i blokuje wjazd! Staja sobie gdzie popadnie zupełnie nie myśląc czy komuś to przeszkadza.

luśka

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Policja utrudnia ruch!

a bo oni są po to żeby przeszkadzać i utrudniać a nie ułatwiać i pomagać :P

http://videolomza.blox.pl/

hehe a moze mieli powod :)

na prezenty zbierali

dobre :D

Ogólnie dziś w kilku miejscach widziałem że jeżdżą po parkingach i chyba zaczepki szukają, bo ludzie są i tak źli na warunki a oni jeszcze swoją obecnością na ciasnych osiedlowych uliczkach jeszcze bardziej tamują ruch.

Panowie Policjanci Władcy i Włodarze miasta Łomża, nie znają zupełnie swoich obowiązków i praw!!!

Nie ma co liczyć na pomoc tych panów niestety, osób którym ta służba pomaga jest może promil.
Łomżyńska policja opanowała natomiast do perfekcji, napadanie na obywateli, uprzykrzanie życia obywatelom, i wlepianie mandatów za nawet pokojowe spojrzenie na takiego stróża prawa.
Opanowała także do perfekcji zastraszanie obywateli, niesłuszne oskarżanie obywateli, i ganianie małolatów bez perspektyw.

Osobiście parokrotnie obudzony o 6 rano bez udowodnienia winy.
Śledzony bez przyczyny prywatnymi autami policyjnymi.
Parokrotnie przeszukiwany bez nakazu przeszukania.
Wydałem parę groszy zakupiłem 2 dobre fony, i panów zacząłem nagrywać.
Polecam to wszystkim, szczególnie tym uczciwym, z których nasza Łomżyńska Policyjna Mafia chce doić z kasy, bądź chce zrobić z poprawnych, zastraszonych frajerów.

A mając panów nagranych, jak łamał swoje uprawnienia macie ich w szachu.
Zaznaczam że nie mam już 15 lat, i śmieszą mnie odzywki ala "zaraz pogadamy inaczej" czy tez "zaraz ci przywalę*"

Ta służba powinna słuzyć dla ludzi, i im pomagać.
Jak jest widać przecie.
Siedzą grzeją dupki stojąc na środku drogi blokując ruch i śmiejąc się z obywatela Kowalskiego, że auto się zakopało.
Normalna policja TA PRAWDZIWA by pomogła.
Nasza umie tylko : "DOKUMENCIKI DO KONTROLI, BUDŻET SIĘ KROI"

Pionki z radiowozów maja prykaz walić mandaty na potęgę i wykazywać mają frekwencje przestępstw.
Także niech pan Kowalski uczciwie pracujący, do kościoła chodzący nie zdziwi się któregoś ranka gdy bez przyczyny przewala mu pół chałupy i zaczyna oskarżać o wyimaginowane łamanie prawa, i bez przyczyny zakują i wsadza do ciurmy. A o wielki sąd dopomoże i biedny Kowalski mimo że bez winy wolności zostanie pozbawiony!
I wszystko zgadzać się będzie, bo czy winny czy nie winny, statystyka się zgadza!

Nadmienię że nie bronie tu złodziei, chuliganów i innej gównianej maści.
Brzydzi tylko upokarzanie tego uczciwego i poprawnego.

pozdrawiam

PS: i tak wiem ze wiecie kto pisze, zapraszam o 6 :D
Nagrania wysyłam w chmurę i inne miejsca także kompa możecie zabierać.
BAYO

powerfulpk - gratuluję podejścia do stróżów bezprawia. Szczególnie za nagrywanie i obronę swoich praw. Niestety policja znacznie częściej łamie prawo niż obywatele których ścigają. Jeżeli policja nie jest po to żeby nas bronić, to sami musimy sobie dawać radę i bronić się na różne sposoby. Między innymi takie o których wspominasz.

powerfulpk i tak bez przyczyny te naloty o 6 ? :D, żyję już tyle lat i ani jednego nalotu nie doświadczyłem...

Naloty ma za inną chmurę

Tez nie doswiadczylam zadnego nalotu.

meble kuchenne szczecin

Niestety mylisz się co do tego jointa.

Skoro już ktoś pytał.
Sprawa była prosta.
Doszło do pobicia kogoś, nie wiadomo nawet kogo i szukano łosia co się do tego przyzna.
Nie przedstawiono żadnych dowodów. Nie przeproszono za poniżenie, ale w łeb szczelono od tak dla zasady, bo przecie władza i trzeba się bać haha.
Sprawa oczywiście ucichła, a ciągać po sądach mijało się "w Polsce" z celem.
Zamiast zadość uczynienia pewnie dostał bym jeszcze jakiś wyrok za fałszywe zeznania :D

Także, oberwało się za niewinność.

Trochę już po tym świecie chodzę, swoje widziałem, swoje słyszałem, i zdania swojego nie zmienię. Dla mnie większa cześć tej służby istnieje tylko po to by upadlać człowieka (Polaka) i zasilać budżet by złodzieje z góry miały czym się panoszyć.
A bzdury o bezpieczeństwie, można wsadzić ....

Wracając do zarzutów o tych jointach.
Sam osobiście nie pale, a także nie ćpam.
Stąd także nie rozumiem, czemu przez Łomżyńskich stróżów jestem o to posądzany i za to gnębiony. Widocznie mam pecha :D A może za dużo ludzi znam, w końcu Łomża to takie małe miasto ^^

Najlepsze jest gdy policja ustawia się przy pośredniaku i wyłapuje ludzi bezrobotnych którzy nie przechodzą przez pasy

A gdzie ci bezrobotni się tak śpieszą że nie mogą po pasach przejść? Jakby doszło do tragedii to kto winny, pogoda? Bez przesady.

pecha miałeś i ciebie złapali?:)

powerfulpk ma rację. Banda nieudaczników i tyle. Do western-ów by się nadawali. Zrobić nalot na pijących piwo w krzakach, dzieciaka na skuterze zgnoić, a coś poważnego to bieda. Za byle gówno zrobią tobie sprawę i wygrac muszą, czy winny czy nie. No bo statystyki trzeba nadganiać głupotami. Potem się chwalą statystykami tylko 90% to picie piwa, odlewanie się w miejscu publicznym, ktoś się potknął i przewrócił to stwarza zagrozenie itp.

jeżeli picie piwa i odlewanie się w miejscu publicznym jest zkazane o bardzo dobrze, że karzą . Człowiek nie świnia i powinien kontrolować swoje potrzeby fizjologiczne. Stałęm kiedys na światłach przy dworcu i koleś odlewał się pod banerem koło lidla...

A jak chcecie? Minister skarbu narzucił im, że mają z mandatów uzbierać 1,5 mld złotych to się starają. Wszak ryba gnije od głowy- powiadają. Prawdą jest, że w Polsce obywatel przegra w sadzie ze wszystkimi firmami, urzędem policją , a nawet jako napadnięty przez kryminalistę. To przestępca dostanie obrońcę z urzędu, zasłonią mu twarz, zapewnią nietykalność i bezpieczeństwo- i to wszystko z podatków poszkodowanego, który musi sam zadbać o adwokata, świadków, pokażą jego twarz w Tv, sam musi zadbać o bezpieczeństwo..... o jeszcze zostanie skazany za działanie w obronie własnej. POWIADAM: TA RYBA MA CAŁKIEM ZGNIŁY JUZ ŁEB!

Takos

zenek.f jak nie miał to gdzie to co lepiej się zeszczać?

Żyje By Pakować Pakuje By Żyć

A ciekawe gdzie sikają mundurowi, gdy nagle potrzeba złapie. W butelki?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org