sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pytanie do ŁSM

Dlaczego stoją te betoniaki przy K1, znacznie utrudniają ruch? Samochody , które maja problem z jazdą pod " górkę"mogły by śmiało wycofać, gdyby ich tam nie było, do tego nieodśnieżone ulice, chodniki. Nie można przejechać , przejść. Komu i czemu miały służyć? Bo ani uroku nie dodają, o użyteczności nie wspominając!

onaion

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pytanie do ŁSM

Cos tam bylo ze to teren k1 i nie dogadali sie ze spoldzielnia i zastawili droge hehe. Nie wiem dokladnie:D

.

Nie lepiej jest zadzwonić do ŁSM ?

Jeśli myślisz że gwardia łsm-u śledzi takie tematy jak ten to jesteś w błędzie ;)

Pomysłowo.

No chyba czytają tak jak ludzie MPECU bo co mają innego robić ?

jaaaa slusznie nastukal, ztego co pamietam to wlasnie problem z wlascicielem K1 jest skutkiem ich ustawienia

nie wiem czy wiecie ale właśnie koło K1 ma wystąpić zespół PSY ze swym utworem Gangnam Style a tuż przed nim jako support zespół Weekend ze swym szlagierem Ona tańczy dla mnie a wszystko właśnie przy tych betoniakach koło K1 w noc sylwestrową ! te betoniaki to tylko tymczasowa blokada ! chyba nie sądzicie że te gwiazdy wystąpiłyby bez zaplecza technicznego przy betoniakach ? :) sam szef K1 ma tańczyć jakże sławny układ choreograficzny wraz z prezesem spółdzielni zachęcając wszystkich do wspólnej zabawy Bądźmy wszyscy przy betoniakach koło K1 !!!

dla pierwszych 2 osób które wedrą się na betoniak tuż obok wokalisty PSY ufundowane są dwa bezpłatne wózki z K1, którymi można za free przejechać się aż do Kauflandu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org