Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pytanie do ŁSM |
Dlaczego stoją te betoniaki przy K1, znacznie utrudniają ruch? Samochody , które maja problem z jazdą pod " górkę"mogły by śmiało wycofać, gdyby ich tam nie było, do tego nieodśnieżone ulice, chodniki. Nie można przejechać , przejść. Komu i czemu miały służyć? Bo ani uroku nie dodają, o użyteczności nie wspominając! onaion
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pytanie do ŁSM |
Cos tam bylo ze to teren k1 i nie dogadali sie ze spoldzielnia i zastawili droge hehe. Nie wiem dokladnie:D .
|
|
Nie lepiej jest zadzwonić do ŁSM ?
|
|
Jeśli myślisz że gwardia łsm-u śledzi takie tematy jak ten to jesteś w błędzie ;) Pomysłowo.
|
|
No chyba czytają tak jak ludzie MPECU bo co mają innego robić ?
|
|
jaaaa slusznie nastukal, ztego co pamietam to wlasnie problem z wlascicielem K1 jest skutkiem ich ustawienia
|
|
nie wiem czy wiecie ale właśnie koło K1 ma wystąpić zespół PSY ze swym utworem Gangnam Style a tuż przed nim jako support zespół Weekend ze swym szlagierem Ona tańczy dla mnie a wszystko właśnie przy tych betoniakach koło K1 w noc sylwestrową ! te betoniaki to tylko tymczasowa blokada ! chyba nie sądzicie że te gwiazdy wystąpiłyby bez zaplecza technicznego przy betoniakach ? :) sam szef K1 ma tańczyć jakże sławny układ choreograficzny wraz z prezesem spółdzielni zachęcając wszystkich do wspólnej zabawy Bądźmy wszyscy przy betoniakach koło K1 !!! dla pierwszych 2 osób które wedrą się na betoniak tuż obok wokalisty PSY ufundowane są dwa bezpłatne wózki z K1, którymi można za free przejechać się aż do Kauflandu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |