Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tycie |
macie jakieś pomysły na przytycie jestem za chudy i nie mogę w żaden sposób przytyć ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tycie |
po co ci to? dla siebie czy dla płci przeciwnej?
|
|
poproś o hormony zatrzymujące wodę w organizmie i wpier***aj fastfoody w McDonaldzie, a będziesz gruby.
|
|
Siłownia i dieta na masę mięśniową, tzn 6 posiłków, 2 x waga białko, 4 x waga węglowodany, 1 x waga tłuszcze Ważysz 70 kg, to zjadasz 140-150g białka, 280g węgli, i 70g tłuszcz Chude mięso, ryby, jajka, ryż, makaron pełnoziarnisty, kasza gryczana, owsianka, chleb razowy, oliwa z oliwek, orzechy włoskie etc.
|
|
Kartofle i jeszcze raz kartofle, a na kolacjje coś dla odmiany, czyli frytki.
|
|
ziemniaki popijane mlekiem 6 x dziennie. codzienna cieka praca fizyczna i bedzie git majonez :D
|
|
oto właśnie chodzi ze ja żrę jak potwor wszystko i w dużych ilościach nie pracuje cały czas legactwo zero wysiłku a nawet 1 kg nie mogę przytyć
|
|
Fakt ziemniaki to jest to. Trochę bełk wywala, ale kij tam
|
|
Musisz mieć wspólnika to szamanka.
|
|
do szamanka
|
|
no to jak pisałem wcześniej, kup jakieś tabletki zatrzymujące wodę w organizmie i spowalniające metabolizm, wtedy tłuszcze nie będą wydalane z jelit tylko się wchłoną w tkankę tłuszczową.
|
|
hmm kup sobie syrop na poprawe apetytu i jedz 6 posilko z czego 3 to jedzenie o wysokim indeksie glikemicznym a 3 o niskim. zbilansuj tak diete aby od ilosci poczatkowej kalorii jak jesz zwiekszac co tydz o 250 kcal w okresie w ktorym dojdziesz do 4000 kalorii. niestety jesli nic nie robisz to masz wolna przemiane materii i ogolna twoja wartosc kaloryczna jest niska.musisz zmienic tryb zycia. a i jak masz zaczac duzo jesc to i jakis lek na watrobe zakup plus blonnik na noc :))
|
|
Jeśli to tasiemiec to jest dobry sposób na pozbycię się pasożyta. Wyczytałem w necie. pkt 1. Walisz 50-tkę pkt 2. Zagryzasz delikatnie pkt 3. Znowu 50-tka pkt 4. Zagryzka delikatna pkt 5. Jeszcze raz 50-tka pkt 6. Nie zagryzasz I Pasożyt wyskakuje z dzioba i krzyczy.... A zagrycha gdzieeeeee!!!!! To ty go cap za łeb i problem z głowy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |