Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
odśnieżanie |
Mam pytanie-dlaczego na osiedlu perspektywy nie można przejechać drogami osiedlowymi,w ogóle nie są odśnieżane-czyżby zarządców zaskoczyła zima w grudniu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: odśnieżanie |
Nowal12 łopatę w rękę i heja do odśnieżania.
|
|
Powiedz mi jak zima moze zaskoczyc w zime.? Bo ja tego nie rozumiem. Co roku kazdy mowi ze zima znowu zaskoczyla kierowcow i drogowcow. A czego sie spodziewaliscie w zime.? Wakacyjnej prognozy pogody.? Drogowcy dobrze wiedza ze jak co roku nadchodzi zima i trzeba sie przygotowac do niej. Wychodzi na to ze jak zawsze jest olewka :) .
|
|
https://www.facebook.com/swiecsie/app_386474028102368
|
|
już jeździ koparko-spycharka
|
|
|
zima sie zbliza to musi padac takie sa odwieczne prawa natury
|
|
jest niedziela "Dzien swiety " a w takie dni sie nie pracuje
|
|
a pozatym szatniarz nie odpowiada za rzeczy zostawione w szatni
|
|
ooo i wszytko jasne
|
|
Autor: nowal12 (---.lomza.mm.pl) Data: 16-12-12 10:44 Mam pytanie-dlaczego na osiedlu perspektywy nie można przejechać drogami osiedlowymi,w ogóle nie są odśnieżane-czyżby zarządców zaskoczyła zima w grudniu? Zarządców nie zaskoczyła tylko nie ma fizycznych co by za łopatę złapali wolą narzekać na forumie.
|
|
|
Jak już odśnieżają to mogliby się przyłożyć, a nie odgarnięte tylko tylę że jeden samochód się zmieści na drodze dwukierunkowej. Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć kto odpowiada za odśnieżanie na uliczkach osiedlowych? Władze miasta czy spółdzielnie?
|
|
Ilość miejsc parkingowych na blokowiskach skurczyła się o 20-30% ze względu na hałdy śniegu, które leżą na parkingach. Jestem ciekaw gdzie teraz swoje samochody postawią wszyscy. Przecież w normalnych warunkach jest tu walka o miejsce. http://videolomza.blox.pl/
|
|
"zima zaskoczyla drogowcow" to sie dla was stalo jak powiedzenie czy przyslowie a co wy ksieciunie ***** myslicie ze przy takiej pogodzie nadazy sie zeby wszystko bylo odsniezone dokladnie wtedy kiedy sobie zyczycie? lopata do reki i napierdalac!!! a nie zakladac debilny temat na forum zeby zobaczyc czy ktos tez podzieli zdanie jakze leniwego buraka!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |