Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DROGI P |
Prezydent niezle kantuje bierze pieniadze, a drogi nie odsniezonie nie liczac: Legionów, W.P, Pilsuckiego, Sikorskiego. Reszta to porazka miedzy blokami szok ale sa gorsze miejsca typu ŁOMŻYCA CAŁA, SŁONECZNE TAM MINAC SIE Z KIMS TO TRZEBA SIE NATRUDZIC. Za chodniki chca karac a za drogi i wypadki mozna podac miasto do sądu ? bo na takie operacje miasto ma a nawet musi miec pieniadze! Tylko sie nasuwa pytanie na ktorym koncie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DROGI P |
nie wiem gdzie jest "Piłsuckiego" _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
jak wybrałeś tak masz...
|
|
Piłsuckiego ?? A gdzie ta ulica jest? Bo chyba nie w łomzy :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
chaos1 jeśli Ci nie pasuje, to kandyduj na prezydenta, chociaż z Twoją znajomością języka polskiego, to nie wiem, czy byś dostał posadę sprzątacza w UM. I co ma prezydent do odśnieżania? Łomżyniacy wszystko na niego zwalają, chociaż przy połowie rzeczy nie a nic do powiedzenia. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
piłsuckiego jest nieopodal staffa konwy
|
|
o właśnie młody ma racje i tam jest też Bednartowicza !
|
|
i rejmąta też
|
|
Znowu będzie sprawa w sądzie. By to szlag
|
|
Po pierwsze zajrzyj do słownika. Po drugie to nie prezydent miasta odpowiada za odśnieżanie dróg i jeżeli masz jakieś skargi to łap za telefon albo przejdź się osobiście do ZDM. To nie boli. Jeżeli będzie się tylko krzyczeć zza monitora to nic nie pomoże.
|
|
sami znawcy języka, no proszę. Zaskakujecie ;)
|
|
A Nięcewicza i Małakoskiego to gdzie ? No przecież że niedaleko Piłsuckiego! Słynne rondo z Zawacką przecie
|
|
Prezydent nie odpowiada za odśnieżanie, a ZDM przecież.
|
|
Co prawda to prawda, na słonecznym w ogóle odśnieżary nie było!! chodników to się nie nadąża odśnieżać, ale to co się dzieje na ulicy to masakra!!!!
|
|
Myślę kolego, że z Twoją piękną polszczyzną możesz śmiało dogadać się z Prezydentem Polski ;) może uda Ci się coś załatwić :)
|
|
|
A nie koło Prósa albo Ksieńcia Janusza? ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
hehe chaos1 ma racje mimo swojej dyslekcji, stan dróg 2 i 3 kategorii, chodnikow i parkingow jest zatrwarzajacy. Za stan drog odpowiada prezydent miasta a z jego upowaznienia ZDM i MPGiK Jesli brakuje rak do pracy to sa bezrobotni :))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |