Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Veneda na fb |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Veneda na fb |
z tej Venedy będzie wielka klapa i nic więcej. Konkurencja Biedronek jest tak silna a pozycja ich w miescie jest tak ugruntowana ,że żaden hiper czy nie wiem co market nie podoła cenowo tej sieci. Inne sklepy tez nie przebiją się na rynku w tej galerii bo już te obecne w galerii obok Stokrotki ledwo przedą. W sumie będzie to duzy pusty obiekt. jedyne światełko w tunelu widze dla KFS ale jednoicześnei nieszczęście dla McD Dla mnie to tłumaczenie czemu otwarcie w marcu a nie w listopadzie jest kretyńskie. Tylko nieudacznik potrafi tak sobie strzelić w stopę aby zaprzepaścić szansę świątecznego zarobku. Wszak na całym świecie własnie w tym okresie wszyscy straty nadrabiaja i zarabiają . Widac menagery z Venedy mają inne zdanie które niebawem im na wiosne bokiem wyjdzie. Poza tym jak się klientowi coś obeicuje to nie robi się z niego balona i nie pierdzi jak węże takimi głupimi uzasadnieniami. Albo to juz jest zapowiedż kalpy bo kto otworzy w grudniu jak 1/3 obiektu stłaby pusta. Tupik
|
|
Proponuję się za przedsiębiorcę nie troskać. Jego inwestycja, jego pieniądze, jego ryzyko, jego zarobek. Grunt, że mamy ładny obiekt zamiast krzaków.
|
|
Galeria w barwach miasta ładny obiekt .Mogło by być kino Kurczak1980
|
|
No kino ewidentnie by się przydało.
|
|
Jest Milenium :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
w Lomzy nie ma popytu na taki obiekt,Lomza jest za malym miastem na skuteczny biznes,tylko bidronki lidle maja szanse sie utrzymac,ludzie cos musza jesc jak maz czy zona pracuje na wygnaniu i pare dolarow lub euro wysle na zycie do domu,w tym miescie tylko jedzenie sie sprzedaje nic wiecej.
|
|
po co ta gadka, jeżeli ktoś tak się martwi o galerię chociaż to nie jego kasa to niech nie chodzi do tej galerii, super obiekt czekamy jeszcze na druga galerię z kinem, w końcu nie będzie trzeba jeździć do białego i wawy po zakupy które powinny być dostępne w każdym mieście. A jestem pewna że ci co tak narzekają będą pierwszymi klientami w tej galerii.
|
|
tu jest juz Stokrotka i lipa,malo ludzi tam chodzi a czynszu ludzie juz 1 rok nie placa,nie maja kasy po prostu.
|
|
Czy to, że w venedzie będzie ccc, oznacza, że ccc ze stokrotki tam się wprowadzi, czy że będą dwa sklepy ccc?
|
|
Przypuszczam, że ccc ucieknie ze stokrotki. Mają tam obłędne czynsze, a ludzie raczej do stokrotki nie zaglądają z powodu cen. Bardzo dobrze, że Łomża w końcu doczeka się prawdziwej galerii. Wstyd, żeby w tak dużym mieście były tylko biedronki i lidle. W końcu łomżyniacy będą zostawiać pieniądze w mieście, a nie Białymstoku czy Wawie. Ogromnym plusem jest też, że zmniejszy się bezrobocie. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
a ja mam takie pytanie, czy ktoś z Was się realnie orientuje jaka jest cena wynajęcia jednego lokalu i o jakiej powierzchni, bo różne info słyszałam
|
|
Właśnie gadacie głupoty, galeria powinna być już dawno jakieś 5,6 nawet 10 lat temu. Dobrze, że powstaje i teraz tylko miejsce jest złe. Dobre miejsce to Piątnica, lub gmina Łomża, ogólne obrzeże miasta W tym miejscu ciężko będzie Łomży. Nadzieja w ludziach- po jedną bułkę w kapciach pójdą do sklepu osiedlowego a nie do galerii. Może powinny być wagi przy kasach- kosz z zakupami za lekki 10-20 % więcej do zapłaty.
|
|
Tak naprawde to jest to gdybanie. Trzeba poczekac i zobaczyc jak zarzad galerii podejdzie do ludzi w kwestii cen wynajmu. Jesli ceny beda rozsadne - latwiej bedzie biznesmenom, bedalepsze ceny i przez to wiecej osob zrobi zakupy. Jesli bedzie na odwrot to bedzie stokrotka nr2 czego bardzo sie obawiam bo w tej galerii to chyba tylko pepco i rossman wychodza na +, nie zebym ludziom w kieszen zagladal ale wiem ze liczyli na wiecej. Przyznam, ze sam ciekawy jestem :)
|
|
oj nie mam nic przeciw tej galerii jestem wręcz za , jedno tylko co mnie wkurzyło to zmiana terminu otwarcia z listopada 2012 na marzec 2013 i to głupie tłumaczenie. Tupik
|
|
Tłumaczenie faktycznie głupie. Ale co mieli powiedzieć ??? Że były prezydent się walnął w pomiarach i trzeba było wszystko rozwalać i zaczynać od początku ???
|
|
https://www.facebook.com/swiecsie/app_386474028102368
|
|
ha ha jak widać fatalne widmo byłego prezydenta ciązy nad galerią - ha ha ha Tupik
|
|
Tupik Ty chyba masz z 10 lat skoro tak bardzo boli Cie przelozenie otwarcia. Byles tam w srodku.? Widziales ile jeszcze trzeba zrobic.? Wystarczy ustac przed galeria i widac ze do swiat nie dalo by rady skonczyc. Co mieli otworzyc galerie bez scianek dzialowych i pomieszczen.? Albo mieli poustawiac ciuchy, buty i rozne pierdoly na swieta na srodku jednej wielkiej hali.? Wtedy to dopiero bys gadal. A tak sie ciesz ze wgl na wiosne wejdziesz do ladnej galerii i bedziesz mogl kupywac. Po prostu skumaj to ze roboty nie pogonisz chodz bys chcial... Pozdrawiam :) .
|
|
A mieli otworzyć galerię tylko z kilkoma sklepami ? Muszą mieć minimum 70 % wynajętej powierzchni a niestety tylu chętnych nie ma , oby się znaleźli bo galeria już na samym początku poniesie porażkę . Zobaczymy w marcu jak będzie , sam czekam z niecierpliwością .
|
|
Kurczak to ty założyłeś ten profil Venedy? ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |