Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co sie dzieje na ul. zeromskiego |
Witam...co sie dzieje na ul. zeromskiego? Policja, straz, pogotowie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co sie dzieje na ul. zeromskiego |
Jak jestes taka ciekawa to idź i sprawdz.
|
|
ale się narobiło
|
|
samobójca skoczył
|
|
Chłopak wyskoczył z klatki w bloku Żeromskiego 2
|
|
z klatki?
|
|
tak z 6pietra podobno
|
|
Nie prawda to był Felix Baumgartner
|
|
To był Batman :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
no tak.. trzeba sobie pożartować z ludzkiej tragedii...
|
|
http://mylomza.pl/home/lomza/item/3523-m%C4%99%C5%BCczyzna-wyskoczy%C5%82-z-okna.html
|
|
Poczta123 i ktoś-coś - jak to jest z takimi jak wy? Czy to wiek jeszcze nie ten, czy po prostu choroba psychiczna? No bo ciekaw jestem, nie dosłownie, ale ciekaw, czy jak by ktoś z waszej rodziny popełnił samobójstwo, to czy też byście mieli czas i wenę na takie żarty? Mam nadzieje, że się nigdy nie przekonacie, ale mimo wszystko tacy jak wy, ciekawe jak by się w takiej sytuacji zachowali, gdyby chodziło o waszych najbliższych? aaa, prawdopodobnie i tak nie rozumiecie co napisałem... Wyrazy współczucia dla rodziny. berni
|
|
bERI -musisz zacząć się leczyć, podejrzewam że także masz myśli samobójcze . Zastanów się kto podejmuje takie decyzję jakie podjęła osoba z tego wątku. Tylko i wyłącznie osoba o nie zrównoważonej psychice. A podejżewam że ty taką posiadasz.
|
|
Poczta123 - "Nie prawda to był Felix Baumgartner" - faktycznie, to ja mam problem... berni
|
|
Czy ktoś może podać imię tego chłopaka? ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Tylko ludzie co mają ze sobą problem i nie mają własnego życia robią z ludzkiego nie szczęścia temat do pogawędek,błyszczą swoją marną głupotą ...
|
|
Znieczulica i głupota to najpowszechniejsze choroby XXI wieku., szanowni Poczta123 i ktoś-coś . Śmierć, jakakolwiek, nie jest powodem do bezmyślnych opinii.Samobójca nie żyje, a nie pomyślałeś jeden z drugim, że została jego rodzina ?
|
|
No właśnie martwię się, że to mój kolega. Czytałam pod artykułem w innym portalu nazwisko, ale nie chcę w to wierzyć, że to on... A zadzwonić się boję :( ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
ło jojoj,polecam wszystkim mądralującym http://www.ogien.net/
|
|
Oj ty gimbusiarski kretynie... Pamietaj, ze nie wiesz co ci przyniesie zycie... Uwazaj, zeby ciebie kiedys spotkala taka tragedia... _____________________________________________________
|
|
na waszym miejscu nie byłbym taki ciekawy, 21.12.2012 zegar tyka
|
|
nie spotkala* _____________________________________________________
|
|
pozgłaszałem już nietaktowne komentarze, na drugi raz pomyślicie zanim coś napiszecie durnego
|
|
Tragedia....[*].... Wyrazy współczucia dla rodziny.... Oby to nie był tylko wstęp do dalszych takich kroków. Życie staje się coraz cięższe. Brak pracy w naszej mieścinie, brak perspektyw i co za tym idzie bieda.... Może niech nasi Włodarze Miasta zaczną coś więcej działać w tym kierunku by zapewnić ludziom lepsze życie..... Zaczną ściągać inwestorów, pomagać w tworzeniu miejsc pracy. A nie tylko szykować ciągłe podwyżki podatków,śmieci itp....
|
|
do Poczta 123 naucz się pisać po polsku i dopiero zabieraj głos w dyskusji
|
|
drzewko szczescia - Adam W. Zbieram zamówienia na wlasnoręcznie wykonane bombki choinkowe!! Bombeczkowo@wp.pl
|
|
https://www.facebook.com/swiecsie/app_386474028102368
|
|
a to nie był przypadkiem Magik?
|
|
Poczta123 - zajme sie Twoim komentarzem, pilnuj sie bo mozesz miec klopoty. Mam ochote takich ludzi jak Ty rozszarpac, Ciebie powinno sie odizolowac od spoleczenstwa bo jestes zwierzeciem. Zobaczymy co Ty zrobisz jesli zycie Ci zgotuje taki los. Wtedy ja sie bede smial:) .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |