Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poszukuję Radykalnych Feministek |
Poszukuję radykalnych Feministek gdyż kupiłem 15 ton węgla i z chęcią bym je najął do pracy. robota prosta, powozić taczką i wrzucić szuflą do kotłowni:) P.S Żart :))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poszukuję Radykalnych Feministek |
odbiegajac od zartu, byl bys swiadomy ze musial bys zaplacic 20x wiecej niz facetowi, przy czym czekal bys 2 miesiace az uda sie kobietom wrzucic wreszcie ten wegiel ?:D
|
|
Hehe najpierw musiałbym znaleźć..hehe :))
|
|
Jakie 20x więcej? Jakie 2 miesiące? Chcą równouprawnienia? Mają równouprawnienie. Niech zepi****lają tak szybko i sprawnie jak mężczyźni na tych samych stanowiskach. Za tą samą płacę. Wszak ja patrzę na te panie debilki... przepraszam feministki, jak na normalnych pracowników. Zatrudniam. To chcę wydajności. Nie podoba mi się ich praca. To je wypie***lam i zatrudniam kogoś bardziej kompetentnego.
|
|
hehe Praca fizyczna feministkom nie wskazana :)
|
|
Same o to walczą, mam pomysł. Niech te panie z "zacnego" ruch deb... feministek, znajdą faceta, który w końcu je porządnie wyr**** lub kupią sobie dildo "rakietę" na baterie atomowe. Ewentualnie pojadą na Śląsk i zejdą na 16godzin do kopalni, ponap***dalać kilofem w ścianę, to może przejrzą na oczy i zrozumieją, że niektóra praca jest dla facetów, a niektóra dla kobiet.
|
|
Walczą i wywalczyły! od 1 stycznia mogą szczać do pisuarów!
|
|
Hehe chcialbym to zobaczyc jak feministka odlewa sie do pisuaru :D
|
|
hahahaha dawno mnie nic tak pozytywnie nie rozbawiło na tym forum :D _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
chociaż pewnie zaraz znajdą się owe feministki, więc będę śledziła wątek :) _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
faceci do garów, sprzątania i prasowania w domu -za darmo :)
|
|
Są różne kobiety. Ogólnie przyjęte jest, że ciężkie prace są dla mężczyzn, ale bywają babki, które im dorównują w sprycie, zapale, (prawie) sile, więc nie wiem po co wrzucać wszystkie do jednego wora. Oczywiste, że większość kobiet nie nadaje się do prac cięższych, ba dla niektórych nawet odkurzanie jest zbyt dużym wysiłkiem ;) To tak jakbyśmy my, kobiety powiedziały, że wszyscy mężczyźni powinni zajmować się tylko ciężkimi robotami. Niektórzy by nie dali rady :) Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
Hehe feministki uwazają że nie sa od sprzatania, gotowania, prasowania a od pracy typowo męskiej. Hehe tylko ze najczęściej najbardziej radykalne feministki pracuja "przy biurku" :))
|
|
Kobiety do kopalń i kamieniołomów!!! :) Dacie radę , jesteście prawie równe nam :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |