Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tatuaż |
szukam osoby która w formie tatuażu potrafi odtworzyć zdjęcie... i oczywiście potrafi zrobić to dobrze, w sposób profesjonalny i ze szczegółami, żeby wyglądało naturalnie... proszę o kontakt na forum lub prosto na maila..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tatuaż |
4 tysiaki i możemy gadać:):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Re: tatuaż |
Tatuaż powinna wykonywać tylko osoba wykwalifikowana w tej dziedzinie. Wynika to z tego, że czasami zabiegowi mogą towarzyszyć problemy i powikłania skórne. Przy wyborze studia tatuażu należy dochować staranności w sprawdzeniu kwalifikacji tatuującego, warunków higieny w studiu, używanych akcesoriów (sprzęt i barwniki). W czasie zabiegu istnieje ryzyko zakażenia groźnymi wirusami, takimi jak HIV, HBV czy HCV. Salon tatuażu powinien używać wyłącznie sprzętu jednorazowego (igieł do urządzenia nakłuwającego skórę i wprowadzającego barwniki), zaś sam zabieg powinien być przeprowadzany w zmienianych przy każdym kliencie jednorazowych, chirurgicznych rękawiczkach. Istotną sprawą jest także używanie jednorazowych pojemniczków na tusz, by nie przenieść niebezpiecznych drobnoustrojów do naczynia z tuszem używanego do następnych zabiegów. Moje hobby to trabajos verticales - Pozdrawiam M4r3tika :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |