Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Książka w języku angielskim. Gdzie ją kupić w Łomży ? |
Mam problem. Poszukuję książki w języku angielskim (objętość 50-100 stron, tematyka dowolna ale nie podręcznik do nauki angielskiego :P). Nie wiecie drodzy forumowicze, gdzie mógłbym taką książkę kupić? Słyszałem, że kiedyś była chyba księgarnia językowa na Bernatowicza przy I LO. Jest tam jeszcze ? A może w tej księgarni przy placu Kościuszki ? Bardzo liczę na waszą pomoc !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Książka w języku angielskim. Gdzie ją kupić w Łomży ? |
Zobacz w tej księgarni, gdzie kiedyś były Delikatesy na rondzie. Ja czasami kupuję tam różne w tym języku. ________ Malachit
|
|
Ptysiu80: odezwij się na moje GG 6669863. Mam dużo książek w języku angielskim. Napisz tylko, jaka tematyka Cię interesuje, napewno coś wybierzemy. Ja już je wszystkie przeczytałem. Pozdrawiam
|
|
Dowiedz się w księgarni Omnibus, ul. Długa (dawny budynek PSL-u).
|
|
Najlepiej w księgarni na rondzie przy zjeździe, duży wybór a ceny jak wszędzie. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
W większości księgarni łomżyńskich widziałem "Winnie the Pooh" w wersji oryginalnej. Jeśli piszesz, że tematyka jest obojetna, to myślę, że problem masz rozwiązany. Widziałem również wydanie dwujęzyczne tej pozycji. (........)
|
|
Książkę już kupiłem (księgarnia przy rondzie). Dziękuję wszystkim za pomoc.
|
|
Jakby ktoś chciał, mogę chętnym pożyczyć książkę w języku angielskim: Auschwitz - Nazi extermination camp
|
|
ja doradzam, jesli jestes na poczatku czytania po angielsku, ksiazki grishama- na pewno spelniaja warunek objetosciowy, a wciagaja niesamowicie-tylko jedna rada-czytajac po angielsku, nigdy, ale to nigdy nie siegaj po slownik jesli nie rozumiesz slowka- czytaj zdanie, czy fragment, az sie domyslisz no i moze sprawdz w bibliotece / chyba, ze wolisz na wlasnosc/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |