Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WOŚP!!!!!!!!!!! |
czy w łomży będzie wośp?? :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WOŚP!!!!!!!!!!! |
chcesz pomóc WOŚP? kup starter play, wyslij smsa, doładowywuj się i pomagaj :D
|
|
Te okulary w różowej oprawce mają oznaczać że jest gejem i wzywa innych gejów?
|
|
Będzie WOŚP w tym roku został dość późno zarejestrowany ale widnieje Łomża na liście sztabów krajowych więc jest nadzieja Kurczak1980
|
|
na pg 1 jest plakat ale co i jak to nie pamietam :D
|
|
banda zlodzieji,,,,,,,,,,,,
|
|
niedługo powinny byc tutaj informacje na ten temat : http://wosp.lomza.pl/ :D
|
|
wpm kontroluj słownictwo!!! Od paru lat im pomagam i wiem że tak nie jest, a na takie oskarżenia trzeba mieć dowody. Nie za takie słowa na tym forum ludzie odpowiadali. Ty WOŚP nazywasz - ZŁODZIEJE!!!!!!!!!!!!, mam nadzieję że jesteś zakonnicą i twoje dziecko nigdy nie skorzysta ze sprzętu specjalistycznego, zakupionego przez fundację J. Owsiaka. Bo w innym razie, hmm? pewnie odmówisz podłączenia do urządzeń przekazanych przez ZŁODZIEI.?!?!?!?!
|
|
wpm przecież nikt nie zmusza Cię do wrzucania pieniędzy do puszki,można to zrobić dobrowolnie,więc nazywanie tej akcji złodziejstwem jest nie na miejscu
|
|
Nie chcesz nie wrzucasz.Ale na pewno będzie ci głupio gdy się dowiesz że twoje dziecko zostało uratowane dzięki sprzętowi fundacji Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy Kurczak1980
|
|
z tego co mi wiadomo to Owsiak teraz przerzucił się na sprzęt dla seniorów,ale faktycznie do tej pory zbierał na sprzęt dla dzieci,jak ktoś uważa,że to ZŁODZIEJ to niech mu nie daje pieniędzy,akcja ni jest przymusowa
|
|
Pan Jurek robi kawał świetnej roboty. Pamiętam jak od małego chorowałem, gdy trafiłem na OIOM to leżałem pod respiratorem zakupionym przez pana Jurka. Gdy później często trafiałem z dusznością do szpitala, to sprzęt zakupione przez WOŚP, nieraz ratował mi życie. Gdy teraz jestem już dorosły chętnie wrzucam parę groszy do skrzynek WOŚP-u. Życzę panu Jurkowi aby zyskał coraz to więcej zwolenników swojej akcji, którzy będą ją wspierać i co najmniej drugie 20 lat zbierania pieniędzy na sprzęt. Dzieciaki już dostały dużo sprzętu, teraz czas na seniorów, być może ta akcja zmieni ich stosunek do WOŚP-u i będą chętniej pomagać, przez co WOŚP poszerzy krąg swoich zwolenników i zbierze jeszcze więcej pieniędzy na jeszcze bardziej zaawansowany sprzęt ratujący życie.
|
|
Czyli zbiera teraz dla nas, tych którzy tyle lat wspomagają jego fundację !!!!!! Czyli dajemy jeszcze więcej, i wspomagamy w każdy możliwy sposób. A co do wpm, już w ubiegłym roku usłyszałaś co o tobie myślą Łomżanie.
|
|
belfer, nie rozpędzaj się. Są inne fundacje, gdzie można wrzucić pieniądz, tylko mniej rozpowszechnione przez ''media'' .
|
|
W mediach, cały czas trąbią o fundacjach takich jak chociażby Unicef, Carithas, fundacja Akogo czy klinika "Budzik" pani Błaszczyk, fundacja Anny Dymnej, fundacja polsat, tvn, czy inne mniejsze fundacje, ale te fundacje pomagają ściśle określonej grupie, a nie jak pan Jurek, raz zbiera na walkę z rakiem innym razem na walkę z astmą innym z arytmią.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |