Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Masaż relaksujący |
Witam. Znacie może jakiś dobry salon kosmetyczny, SPA w Łomży, gdzie można kupić [konkretnie to na prezent] jakiś karnet czy coś w tym stylu na masaż relaksujący ? nie chodzi mi o jakieś nastawianie, przestawianie kręgosłupa, tylko o rozluźnienie, relaks. Ważne też, żeby ie był drogi, bo z kasą krucho ;D Szukałam na necie, ale znalazłam jedynie 2, ale ceny mają za wysokie niestety ;/. Czekam na propozycje, dzięki z góry za pomoc. Pozdro.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Masaż relaksujący |
ja znam ale to nie gabinet tylko prywatnie
|
|
ahaa.. nie no chodzi mi o gabinet.. jakaś taka atmosferka, muzyczka, masaż .. jak w SPA.. tylko w necie nic nie moge znalezc ;/
|
|
a nie wiecie może czy na rondzie[pl.kościuszki] tam co orange/tp, jest coś jeszcze takiego? wcześniej było tam chyba solarium i właśnie masaże czy coś..? czy to właśnie orange weszło na to miejsce?
|
|
ja dostałam taki prezent :-) - ANAMED - ul. Jatkowa
|
|
darma: o właśnie o takie coś mi chodzi, a orientujesz się w sprawie ceny ? Bo znalazłam jakąś ich stronę, ale nie chce mi się otworzyć.
|
|
on prywatnie bioerze 30 zl i przyjedza do klijenta
|
|
dowiedz się tam na rondzie, pewnie mają jakieś karnety;)
|
|
no właśnie aktualnie nie wiem kiedy będę w Łomży.. szukałam ich strony ale nie mogę znaleźć. wiecie jak oni się chociaż nazywają?[ to na rondzie]
|
|
608 144 144 nowy salon Kazanska - polecam .
|
|
spoko spoko, sprawdze to ;)) dzieki
|
|
No się trochę Jatkowa poreklamowała:):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
macie jeszcze jakieś propozycje? wie, ktoś jak nazywa się ten salon/gabinet na rondzie-pl.kościuszki?
|
|
mpati znalazlas cos ciekawego? Tez chcialabym kupic karnet na masaz kregoslupa h0jowe forum
|
|
Cosmeo na Sybiraków też ma w ofercie różne masaże. Cennik znajdziesz na ich stronie. Nie korzstałam więc nie mogę polecić, więc przekazuję tylko informację :-)
|
|
"Ocean Urody" wykonują masaże i mają karty upominkowe jeśli to ma być na prezent :)tel 504133566, pozdrawiam
|
|
Dzięki Wam za podanie nazw salonów:) Czas coś wykorzystać.
|
|
a sam masaż stóp ktoś robi gitara gra
|
|
teraz na księcia Janusza w salonie jest promocja na masaz tajski stop
|