Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Owczarek |
Przy zbiegu ulic Rycerska i Kasztelańska błąka się owczarek z obroża. Może ktoś go poszukuje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Owczarek |
on się nie"błąka", to tylko teściowa zjawiła się w gości, piesek pobiega parę godzinek po okolicy potem się go przywoła do domu teściowa też człowiek, a pies to pies
|
|
Jak go jakiś samochód nie pier***nie :D
|
|
Dziś błąka się na Porucznika Łagody. Pies wygląda na zadbanego, jest dość spory, ale trochę zmarznięty. Naprawdę nikt go nie szuka??
|
|
podbijam
|
|
Owczarka widziałam na Mazowieckiej.Nie chce się wierzyć,że ktoś porzucił tak pięknego psa.
|
|
Wczoraj wieczorem kursował na Małachowskiego
|
|
z czerwoną obrożą i numerkiem ???
|
|
Ja go wczoraj widziałam na Kazańskiej. Wystraszony bidulek :( ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Nie wiem,czy miał obrożę,było ciemno.Słyszałam od znajomej,że ktoś widział potrąconego owczarka koło nowego basenu.
|
|
Ja dzis znalazlem owczarka we wnyku z linki w lesie,mial odmrozone lapki i pochlastane cialo,nie moglem go przeniesc bo go bolalo. Dzwoniac po pomoc uslyszalem ze w niedziele nikt nie przyjedzie ,pozniej po telefonie od policji przyjechalo 2 gosci i zaniesli go do szopki twierdzac ze jutro przyjada po niego terenowym samochodem bo w obecnym maja letnie opony. Mam nadzieje ze przyjada i chociaz weterynarz go uspi .Serce mi sie kraje .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |