sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Owczarek

Przy zbiegu ulic Rycerska i Kasztelańska błąka się owczarek z obroża. Może ktoś go poszukuje.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Owczarek

on się nie"błąka", to tylko teściowa zjawiła się w gości, piesek pobiega parę godzinek po okolicy potem się go przywoła do domu

teściowa też człowiek, a pies to pies

Jak go jakiś samochód nie pier***nie :D

Dziś błąka się na Porucznika Łagody. Pies wygląda na zadbanego, jest dość spory, ale trochę zmarznięty. Naprawdę nikt go nie szuka??

podbijam

Owczarka widziałam na Mazowieckiej.Nie chce się wierzyć,że ktoś porzucił tak pięknego psa.

Wczoraj wieczorem kursował na Małachowskiego

z czerwoną obrożą i numerkiem ???

Ja go wczoraj widziałam na Kazańskiej. Wystraszony bidulek :(

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Nie wiem,czy miał obrożę,było ciemno.Słyszałam od znajomej,że ktoś widział potrąconego owczarka koło nowego basenu.

Ja dzis znalazlem owczarka we wnyku z linki w lesie,mial odmrozone lapki i pochlastane cialo,nie moglem go przeniesc bo go bolalo. Dzwoniac po pomoc uslyszalem ze w niedziele nikt nie przyjedzie ,pozniej po telefonie od policji przyjechalo 2 gosci i zaniesli go do szopki twierdzac ze jutro przyjada po niego terenowym samochodem bo w obecnym maja letnie opony. Mam nadzieje ze przyjada i chociaz weterynarz go uspi .Serce mi sie kraje .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org