Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
eLKSowka |
kiedy sa wyniku elkowki ?? kaczak
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: eLKSowka |
ta eŁKSówka cos sie chrzani :(
|
|
Kaczak23 jak moi ziomale z senatorskiej wkrocza na twoją dzielnie to nie bedzię zmiłuj się. W ciągu 15 min. bedziesz mał tyle ran na twarzy ile osób widziało ciebie na www.kaczak23.fotka.pl Tak więc uważaj na forum 4lomza.pl bo Łomża czuwa i jest bezlitosna dla niewiernych....
|
|
jak chcesz to wkraczaj to 5 minut tu nie usiedzisz kaczak
|
|
marcin135: dokładnie, nie usiedzisz! kaczak i jego koledzy obstąpią Cię z każdej strony i... poproszą o 50gr na bułkę! I co wtedy zrobisz? Ha!? Pozdrawiam
|
|
takie kozaki to przychodzcie kaczak
|
|
Pewnie, że przyjedziemy ;-) Pośmiać się z Ciebie i Twoich "Zi0MaLi"... Pozdrawiam
|
|
Marcin135 cos ty za jeden?? POwaga SENATORSKA, Kozaczysz SEnatorska Street Killers dobrzy jestescie :))))
|
|
Wiesz może w koncu dzieci przestaniecie sie klucic i spadać do ksiazek (kiedy wy w koncu sie uczyc zaczniecie i pozniej co ze bedziesz mogł kogos napierdoic jak bedziesz do koca zycia rowy zamiatał)!
|
|
no ja o Senatorskiej to troche powiem, bo się w szkole obok uczę i swoje zdanie mam o nich ;-). Raz mnie nawet pies zaatakował :D. ...
|
|
to na Senatorskiej jakieś kozaki mieszkają??? ehh... czasy się zmieniają... nawet nie wiem kto rządzi w moim rodzinnym mieście :) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |