Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SKLEPY ODZIEŻOWE |
czy nie uważacie, ze w naszym mieście nie ma tak naprawdę sklepów żeby fajnie i modnie się ubrać. Mam na myśli zarówno te z odzieżą damską jak i męską. W sumie to są 2 w miarę (moim zdaniem - 1 z odzieżą damska i 1 z męską), gdzie czasem jest na czym oko zawiesić, jednak jest mankament, ze potem spotykasz ludzi w tych samych ubraniach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SKLEPY ODZIEŻOWE |
dokładnie... terrorym_SLU
|
|
Zgadzam się brakuje w Łomży sklepów z fajnymi ubraniami. Może jak otworzą Venedę będzie większy wybór. Ja mam swoje ulubione sklepy, w których się ubieram.
|
|
Cześć dziewczynki to już Wam grzebaki się znudziły?
|
|
Jest w tym trochę racji ale z drugiej strony w sieciówkach typu H&M czy Bershka itp. to dopiero jest masówka ;) W Łomży kiedy kupię coś np na ul. Długiej to jest tam powiedzmy 5 szt. a w takiej sieciówce kupuje każdy. Ostatnio kupiłam sobie bluzkę w Stradivariusie i kilka dni później koleżanka przyszła w jednakowej :) z ubraniami z np Długiej nie zdażyło mi się coś takiego nigdy może raz na ulicy :) A w Venedzie pewnie będą sieciówki z jednej strony fajnie bo w Łomży jeszcze ich nie ma ale są też wady. Dopiero wtedy zobaczycie jak wszystkie będą chodzić w jednakowych ubraniach :)
|
|
te sieciówki to już w ogóle będzie masakra, osobiście nie jestem fanką tego typu sklepów, a jeśli chodzi o inne to dośc ubogi asortyment odziezowy
|
|
Myślałam, że to tylko ja jestem jakaś wybredna, że nic mi się nie podoba ale na szczęście nie ;) A w Łomżyńskich sklepach 3 osoby to już tłok a szmatek na wieszakach kilka.
|
|
kiepsko jest ale powiem Wam że jak się pójdzie do dobrego ciucholandu w dzień dostawy to można dużo nowych i naprawdę ładnych i oryginalnych rzeczy znaleźć:) turysta60
|
|
Chyba masz rację z tymi ciucholandami, ostatnio widziałam pod sh przy dworcu rano przed otwarciem była kolejka może z 10 osób :) może to głupie ale ja jakoś nie potrafię się przekonać do sh mimo że znam kilka osób, które tam kupują
|
|
Nie no te stanie przed otwarciem to nieeee:P raz przy okazji zaszłam do ciucholandu jednego i akurat rano to mi z rąk dosłownie ciuchy wyrywali co niektórzy szok! aż tak to nie wolę na spokojnie :P turysta60
|
|
kiedyś przechodziłam rano koło używaka przy Centrum Katolickim - Lejdis chyba się nazywa. To tam stało przed otwarciem ze 40 osób. Masakra! Co do sklepów w Łomży - hmm, nie mam swoich ulubionych, bo po prostu po łomżyńskich sklepach nie chodzę. Ciuchy kupuję głównie na Allegro :)
|
|
zielona biedronka - ja też :), czasami jeżdżę do CH PTAK w Łodzi i dużo rzeczy kupuję na wyjazdach.Do uzywaków nie chodzę, chociaż koleżanki czasem coś wygrzebią, ale mnie to nie kręci
|
|
Te kobity w kolejkach przed sh to głównie osoby handlujące ciuchami na allegro :) Zaglądałam w takie miejsca kilkakrotnie, czasem można znaleźć tam coś oryginalnego, chociaż mnie osobiście wykłucanie się z inną osoba o ciuch nie kręci, a jest to dość częste :) Ze sklepami rzeczywiście nie jest w Łomży za ciekawie, głównie Długa przoduje w jakąś tam oryginalność, chociaż niektóre ceny zwalają tam z nóg. Bardzo fajny był kiedyś taki mały sklepik na Giełczyńskiej, kobitka sprzedawała ciekawe ciuchy dostępne głównie na allegro, jednak szybko chyba zbankrutowała :( Ciuchy z sieciówek na ulicy powtarzają się co chwilę. Jednak czasem można tam trafić na "limitowane edycje". H&Mu mam może ze 2 ciuchy, z kolei mój szkrab ma ich pół szafy, bo dziecięce ciuchy mają super. Nie zmienia to faktu, że polskie sieciówki nie robią dużych wyprzedaży, wolą odesłać towar do producenta :/ Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
Kupujecie sobie czasami coś z ubrań przez internet? Jak często robicie zakupy? Macie sprawdzone sklepy? Widziałam takie https://ebutik.pl/pol_m_Bluzki_Bluzki-plus-size-12065.html bluzki w internecie. Lubicie ubrania tego typu? Takie bluzki będą pasować do wielu stylizacji. Można też nosić je na co dzień. Szukaliście ubrań w internecie?
|
|
W jakich sklepach polecicie poszukać dobrych jakościowo ubrań dla dzieci?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |