sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Galaxy S III

Się zastanawiam nad nabyciem tegoż telefonu. Czy warto inwestować w ten sprzęt. Może ktoś ma i podzieli się odczuciami?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Galaxy S III

hm technologicznie to jest naprawde dobre . Podstaowy minus to wielkość , prawie jak cegła. Dzisiaj widziałem reklame w której facet rozmawia przez ten telefon przykładając go do ucha - miałem wrażenie że przykłada głowę do muru. Po prostu ta wielkośc powoduje ze jest on jako mobilny telefon mało praktyczny. No do lansu i bansu odpowiedni bo każdy go w Yam Cafe na disco zauważy.

Fantic

he nie chodzę do Yam Cafe ale słuszna uwaga co do wielkości, producenci na pewno się kierowali wielkością wyświetlacza, żeby był funkcyjny w przeglądarce itp

Fanatic w tej reklamie jest NOTE II z 5,5" ekranem,
Co do S3 od 2 miesięcy go użytkuje, fajny gadżet - do zabawy (internet, gry), i do pracy (biznesowy), spory ekran (4,8") to i navi fajnie się sprawdza (nie przycina i nie gubi zasięgu).
Mocny sprzęt - nie muli, nie zacina.
Może i spory gabarytowo ale cienki i mieście się w kieszeni.
Zdjęcia w dzień dobrej jakości, w nocy i przy słabym oświetleniu nie jest już tak dobrze.
Filmiki w jakości HD bdb.

no i polecam - fajny wielozadaniowy kieszonkowy sprzęt

Mam i bardzo sobie chwalę:)

ajm co ty ogladasz bo juz dzisiaj 3 razy taka reklame GalaxyIII widziałem a note nikt teraz nie reklamuje bo to nie zadna nowośc. Dla ten telefon to jest przypał nie nadający się do normalnego dzwonienia

Fantic

nie twierdze ,że GalaxyII nie jest dobry ale jest koniczny bo wyglada jak cegła. Dla mnie noszenie go to totalny przypał . Ja uzytkuje GalaxyII tez jest fajny ale uważam ze to jest tez głupota bo zwyczajnie jest nieporeczny. Do lansu i bansu w Yam Cafe to sie nadaje ale dla normalnych ludzi to polecam cos co dobrze lezy w rece i naprawde mozan to zmiescic w kieszeni a nie torbie .

Fantic

Świetna zabawka ale i jak już powiedziano ogromna... Polecam HTC One X jak już o tej klasie mówimy

Szybko i profesjonalnie wynajem wózków widłowych

ajam ma racje całymi dniami leci reklama note 2 który ma większy wyświetlacz, poza tym jeśli ktoś chce dużo dzwonić to co mu po smartphonie jak bateria szybko się rozładuje . Na chwilę obecną sIII i One X to dwa najlepsze telefony na androidzie .

Fanatic NOTE II to nowość, w październiku wszedł do sprzedaży i to jego reklamują.

Za mniejsze pieniądze, a ta sama klasa i wydajność galaxy S II

Łomża leży na Mazowszu !

No troche gorszy s2 ja mam osobiscie taki no ale cenowo sporo tanszy od s3 procesor 1,2ma imniejszy wyswietlacz

mysle ze ajfon 6 jest lepszy

Andrzej W.

a ja sie przymierzam do galaxy note 2, tylko spodnie z wiekszymi kieszeniami bede musial zakupic. note 2 ma rewelacyjne opinie. co do wielkosci to niestety 5.5 cala ekran to i telefon musi byc duzy.

lepszy iphone 4s lub 5 a jezeli chodzi o kolosa z takim wyswietlaczem to note2

co sie martwisz teraz pory maja wiszące kroki to tam go bedziesz nosił o rozpor nos modnie otwarty to w mig go wyjmniesz jak trzeba

Fantic

zapomiałem dodac że gest szybkiego sięgania do krocza meskiego przez jego własciciela jest teraz obowiazujący w świecie celebryckim oraz lansu i bansu.

Fantic

ja posiadam S III od lipca i bardzo polecam po jakimś czasie wcale nie wydaje się on taki duży a poza tym telefon to igiełka nie tnie się nic i jest baaardzo szybki polecam :P jedyny minus w nim to plastikowa obudowa

XYZ

DŁUGO SIĘ ZASTANAWIAŁEM NAD ZAKUPEM SAMSUNGA LECZ KIEDY GO KUPIŁEM JESTEM NIEZMIERNIE ZADOWOLONY.JESLI MASZ PYTANIA W SPRAWIE TEGO TELEFONU TO BEZ PROBLEMU MOZESZ TUTAJ DO MNIE NAPISAC.

I zdecydowałem się na note 2. mieści się w normalną kieszeń!

moja kieszeń też dużo przyjmie!

Smartfon dobry ale za drogi dla mnie. Mam Nokię 500 i mi wystarcza. Czytałam że w przyszłym roku będzie duża przecena SIII więc może warto poczekać na obniżkę cen?

Mam Samsunga SIII od sierpnia. Powiem tak , jest idealny dla kobiety, bo jest duży nie ma co ukrywać , do kieszeni się nie nadaje chyba ,że w bojówkach chodzisz :p a pomimo wielkości jest fantastyczny wiesz ze placisz za jakość, ma wszystko!! Jak najbardziej polecam jeśli szukasz przejrzystości stron internetowych, idealnego aparatu, pięknych kolorów super dźwięków i przede wszystkim szybkości obsługiwania tego wszytskiego na raz! Z czasem przyzwyczaisz sie do wielkośći, tylko na początku wydaje się duży. :)

SIII miała mieć duży wyświetlacz, większy niż w SII, jeżeli Ci to pasuje to bierz SII. Jeżeli chcesz coś mniejszego to SII.

Najlepszy importer odzieży używanej.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org