Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
RESTAURACJA WENECJA |
chcialabym dowiedziec sie, jak nazywaja sie kelnerzy pracujacy w restauracji wenecja. bardzo prosze o odpowiedz - bardzo pilne ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: RESTAURACJA WENECJA |
NAJPROSCIEJ BĘDZIE JECHAC I ZAPYTAC NA MIEJSCU
|
|
super, dzieki. mam nadzieję, że pojawi się ktoś, kto będzie w stanie odpowiedzieć na moje pytanie.
|
|
myślisz,że ktoś sypnie tutaj danymi kelnerów......?
|
|
Szczerze mowiac, tak myslalam, ze jest to niemożliwe, ale bardzo mi na tym zależy.
|
|
może ktoś "sypnie", ale podawanie nazwisk hmm to jednak chyba trochę niefajne. Spróbuj tam przedzwonić
|
|
Moje byłe mówią, że jestem w tym najlepszy. Wspominają też coś i Marudzie ale to nie sprawdzona plotka. Więc nie umawiaj się z jakimiś kelnerami tylko wal do pewniaków :)
|
|
hahah "nie`dotyczy" dzięki za radę :) a wracając do tematu i mojej głównej prośby, to liczę chociaż na jakieś imiona? naprawdę jest to ważna sprawa i dość nietypowa, dlatego dzwonienie do tego lokalu nie wchodzi w grę.
|
|
jesteś taka pewna, że od wczoraj zaszłaś ????
|
|
Można jaśniej??
|
|
ojca dziecku szukasz ???? a jaśniej to trzeba było wczoraj myśleć
|
|
o co Ci chodzi?? ja ich baardzo dobrze znam i mimo to nie podam żadnych numerów;d jeśli chcesz coś od lokalu to do nich dzwoń; numer do "Wenecji" jest ogólnie dostępny; jesteś z 2lo i wiąże się to z wczorajszym półmetkiem?
|
|
"tereska25" wczoraj obsługiwali porządni ludzie i żadnych numerków tam nie było; na pewno nie wśród połączenia kelner-uczennica;
|
|
hahahhahahhahahahahahahahahahaha, nie badz smieszna :) i nie zycze sobie, zeby mnie ktos tutaj obrazal. Ze Ty tak postepujesz, nie oznacza, ze inni rowniez. Z reszta nie po to zostal otworzony ten post tutaj, zeby siebie obrazac, wiec pohamuj, a jezeli nie masz takich informacji, ktore moga mi pomoc, to za przeproszeniem Zamknij sie :)
|
|
dziecko drogie, ty nie post a temat otworzyłaś i proszę grzeczniej do mnie, mozesz użyć zwrotu PANI, ale zresztą po co, ja skończyłam
|
|
"Arecki123" Nie, nie jestem z IILO i moje pytanie nie wiąże się z wczorajszym półmetkiem? Po prostu mam swoje powody, dla ktorych zadalam to pytanie :) ale dzieki za wiadomosc, w szczegolnosci za uswiadomienie 'tereska25', ze jej komentarze sa nie na miejscu.
|
|
kelner to też mężczyzna, a mamusia to powinna dziewcze uświadomić, że z dupą nie ma żartów
|
|
tereska25 nie godzi się do Cb mówić Pani, bo mimo, że nie wiem ile masz lat to śmiało można rzec, że do tego tutułu nie dorosłaś; jeśli jesteś dorosłą osobą, to konkretnie zdeprawowaną i myślącą według zwierzęcej inteligencji, która nasuwa Tb tylko sex do płytkiego rozumu; nie pozwolę sobie tych ludzi obrażać, bo ich znam i wiem jakimi są osobami!
|
|
Oj nawet nie mam sily tego komentowac :) Chyba PANI bledy z mlodosci sie przypominaja?
|
|
poległam hahahahaha już naprawdę milczę hahahaha
|
|
widocznie ta "PANI" ma konkretne problemy ze swoją dupą
|
|
arecki123 - lepiej bym tego nie ujęła :)
|
|
elko gimbusy co wy tu pierdolicie
|
|
Autor: m17 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) a jezeli nie masz takich informacji, ktore moga mi pomoc Skoro nikt nie wie o co Ci chodzi, to czego oczekujesz od ludzi? Ze podadza nazwiska? Numery telefonow? Starasz sie pisac mądrze, ale jednak glupotą zawiało ... Znane tez jest przyslowie," na glupie pytanie .... " Piszesz cos o nie typowej sprawie, jednak dostalas NAJLEPSZA odpowiedz juz w 2 poscie, pojechac czy tez zadzwonic ... Pytanie do Ciebie m17: *Uwazasz ze kto kolwiek wezmie Cie na powaznie piszac o nazwiska i imiona pracownikow samemu bedac anonimowym ?;] *Co chcialas zyskac tworzac tak bezsensowny temat? Wszczac dyskusje czy tez uruchomic tych starych, forumowych trolli? Bo z pewnoscia juz te drugie Ci sie udalo, chociaz jeszcze nie widzialem tutaj marudy i malego :)))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |