piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
karta telegrosik

witam czy ktos korzystał z kart telegrosik do rozmów ze stacjonarnego na komórkę do Niemiec? Duzo się płaci się za taką rozmowę? i kto za nia płaci, czy obie strony czy tylko osoba dzwoniąca i opłata pobierana jest z karty?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: karta telegrosik

Tez chetnie bym sie dowiedziala.

Na chwile obecna moge polecic siec Lycamobile. Darmowe rozmowy, ale dwie osoby musza miec numer z tej sieci

h0jowe forum

Rozmowa jest warta więcej niż pieniądze ;->, jeśli kupisz kartę to dołączona jest ulotka z kosztami rozmów. Płacisz oczywiście tylko Ty. Max 40gr/min więcej nie powinno być.

A ile kosztuje karta? Sa jakies budki telefoniczne w lomzy? Zadko kto ma domowke..

h0jowe forum

A dzwonisz do niemiec na polską komórkę?Z telegrosika się nie opłaca,ale są inne sposoby.Tylko napisz na jaki numer dzwonisz polski czy niemiecki.

np do Belgii jak dobrze pamietam za 10 zl to z 20 minut

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Tak na polska komorke

h0jowe forum

Na polską komórkę tam się nie opłaca dzwonić.Są tam takie sklepy jak ALDIK w tym sklepie można kupić kartę startową do telefonu komórkowego.Karta nazywa się ALDITALK karta startowa kosztuje 12 euro i masz 10 euro na rozmowy,wtedy z polskiej komórki na orange dzwonienie wynosi na ten numer 30gr/min.Wiem bo sam jeżdzę co miesiąc i do mnie żona właśnie dzwoni na taki numer i naprawdę się opłaca.Sprawdzony sposób.Nie każdy może kupić kartę sim to telefonu w niemczech,ale akurat tą kartę może kupić każdy inne karty można kupić jak ma się meldunek w niemczech.

Warto przyznaje

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org