Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
karta telegrosik |
witam czy ktos korzystał z kart telegrosik do rozmów ze stacjonarnego na komórkę do Niemiec? Duzo się płaci się za taką rozmowę? i kto za nia płaci, czy obie strony czy tylko osoba dzwoniąca i opłata pobierana jest z karty?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: karta telegrosik |
Tez chetnie bym sie dowiedziala. Na chwile obecna moge polecic siec Lycamobile. Darmowe rozmowy, ale dwie osoby musza miec numer z tej sieci h0jowe forum
|
|
Rozmowa jest warta więcej niż pieniądze ;->, jeśli kupisz kartę to dołączona jest ulotka z kosztami rozmów. Płacisz oczywiście tylko Ty. Max 40gr/min więcej nie powinno być.
|
|
A ile kosztuje karta? Sa jakies budki telefoniczne w lomzy? Zadko kto ma domowke.. h0jowe forum
|
|
A dzwonisz do niemiec na polską komórkę?Z telegrosika się nie opłaca,ale są inne sposoby.Tylko napisz na jaki numer dzwonisz polski czy niemiecki.
|
|
np do Belgii jak dobrze pamietam za 10 zl to z 20 minut Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Tak na polska komorke h0jowe forum
|
|
Na polską komórkę tam się nie opłaca dzwonić.Są tam takie sklepy jak ALDIK w tym sklepie można kupić kartę startową do telefonu komórkowego.Karta nazywa się ALDITALK karta startowa kosztuje 12 euro i masz 10 euro na rozmowy,wtedy z polskiej komórki na orange dzwonienie wynosi na ten numer 30gr/min.Wiem bo sam jeżdzę co miesiąc i do mnie żona właśnie dzwoni na taki numer i naprawdę się opłaca.Sprawdzony sposób.Nie każdy może kupić kartę sim to telefonu w niemczech,ale akurat tą kartę może kupić każdy inne karty można kupić jak ma się meldunek w niemczech.
|
|
Warto przyznaje
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |