piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ZIELONY WÓZEK - SPACERÓWKA

KTOŚ DZIŚ W NOCY UKRADŁ DZIECIĘCY WÓZEK Z BLOKU NR 4 NA ŻEROMSKIEGO (ZIELONA SPACERÓWKA)
JAK KTOŚ BĘDZIE WIDZIAŁ NA ULICY JAKIEGOŚ BUMA Z WÓZKIEM, BĄDŹ INNEGO PODEJRZANEGO OSOBNIKA , PROSZĘ O INFO

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ZIELONY WÓZEK - SPACERÓWKA

Masakra ...

Wiesz co Transponder? Nawet w takich postach musisz napisać te swoje żałosne słowo. Może ktoś potrzebuje tego wózka i nie stać go codziennie na nowy. Niestety jesteś zbyt ograniczony żeby to zrozumieć. Poprostu żal mi ciebie człowieczku.

Dziwie się tylko, że admin *** złamany nie zrobił z tobą porządku, i nadal akceptuje te twoje "masakra".

Tyle.

Szkoda, ktoś się połaszczył na ładne alufelgi

DODAM JESZCZE ZE WÓZEK BYŁ MARKI ESPIRO

ten blok to w ogóle jakiś obłąkany. Mieszkałem tam kiedyś nie polecam, sami emeryci praktycznie zgryzliwi niemili wścipscy. Nie mają nic do roboty to siedzą pod blokiem i plotkują . Nie zajmą sie sobą tylko innymi. Nie zdziwiłbym sie gdyby to któremuś z mieszkańcow nie spodobało sie ze wózek stoi na klatce i miał w tym swoj udzial. Tym ludziom nigdy nikt nie dogodzi.

no to pięknie... słyszałam o sytuacjach że ludzie kradli kwiaty z nagrobków, co jest już naprawdę żałosne, ale żeby wózek? Ludzka głupota chyba nigdy nie przestanie mnie zadziwiać.
Jeśli zobaczę taki wózek to dam znać

denver - a ja Ci powiem, że sam jesteś sobie winny. Po co zostawiasz wózek (i to taki, bo nie jest to spacerówka z marketu za 50 zł) na klatce?
Ja mam wózek tańszy ale nigdzie i nigdy nie zostawiam go bez nadzoru.
Niestety ludziom lepiej nie ufać. Nie chciałabym, żeby ktoś napluł czy strzepywał fajki do wózka, w którym ma siedzieć moje dziecko. Albo nawet pies przebiega obok wózka klatką, przystanie, obsika, no fuuuj.

zielona biedronka wózek stal np drzwi na klatce a ze mieszkam na samej gorze w bloku gdzie praktycznie nikt nie chodzi to nie spodziewałem się ze komuś wpadnie do głowy żeby go sobie przywłaszczyć ale sprawa jest zgłoszona na policje także mamy nadzieje ze się znajdzie

Sprawdź jeszcze komisy i ogłoszenia. Może ktoś chciał zarobić.

a gdzie są komisy w Łomży gdzie przyjmują wózki a po ogłoszeniach tez sprawdzam także śledztwo trwa

Mi kiedyś ukradziono dwa wózki.Jeden z przychodni,jak byłam z dzieckiem w gabinecie.

komis jest na mickiewicza i na al. legionów gdzieś niedaleko mc donald, tylko po przeciwnej stronie

dzięki przejde sie poszukam

wszystkie komisy sprawdzone pusto :-(
Normalnie jak dorwę tego cw.ela to powieszę go za ci.p.ę na pierwszym napotkanym drzewie

To tobie ukradli ten wózek z klatki schodowej? Współczuje Ci, ale odpowiem tym samym co byłeś uprzejmy(-a) napisać w moim temacie przed chwilą:
"tam powinien być zakaz postoju i h.u.j"

też mi kiedyś zginoł wózek z klatki, zgłosiliśmy na policję, wózek był bardzo 'wyrazisty' więc niby szukali po komisach, melinach, ale niestey po miesiącu przyszło zawiadomienie że sparawa zostaje umorzona z braku jakichkolwiek śladów.

ja mam nadzieje ze się znajdzie, przez jakiegoś debila nie mogę wychodzić z dzieckiem na spacery normalnie powinno się łapy przy samej dupie poucinać to by była taka przestroga dla złodzieji

denwer rozumiem twoja wscieklosc! ja gdy wychodze z wnuczka na spacer zawsze mam takie cwane "pęto" zamykane na kluczyk-sprawdzilo sie przy zamykaniu rowera. Jest to wiazka cienkich drutow w oplocie -zanim przetna zejdzie troche czasu. Moja rada troche za pozna ale na przyszlosc pamietaj.

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

wygrało peo niema sie co dziwic

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

takich wózków jak Twoj pewnie w mieście jest kilka wiec ciężko będzie go zlokalizować

właśnie ja mało takich wózków widziałem a poza tym jak go zobaczę to będę wiedział ze to mój

Mojej koleżance kiedyś też zwinęli wózek, sprawa na policji oczywiście umorzona, siedziała i przeglądała ogłoszenia na 4lomza, aż w końcu po chyba 2 miesiącach przypadkiem zauważyła parkę z dzieckiem w bardzo znajomo wyglądającym wózku... No i odzyskała go, także może nic straconego :)

ja tez ciagle mam nadzieje ze sie znajdzie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org