Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca w wiomarze |
Czy zauwazyliscie, ze czesto potrzebuja do pracy w wiomarze. Ciekawe, czy firma tak sie rozwija czy ludzie nie chca tam pracowac? lll
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca w wiomarze |
Obstawiam na te drugie. Z tego co słyszałam. Ale wiadomo co wypowiedziane z ust ludzkich nie musi być koniecznie prawdziwe. Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...
|
|
Zdecydowanie to drugie :) Poszukaj w archiwum forum o Wiomarze.
|
|
zdecydowanie nie chodzi o rozwój firmy . Znam ludzi którzy tam pracowali i atmosfera była taka , że szybko zrezygnowali z tej pracy . jaro07
|
|
odradzam stanowczo tam prace
|
|
Nie rozumiem, dlaczego? Bo trzeba się natyrać? A gdzie dzisiaj zarobisz łatwe pieniądze?
|
|
Odeszłam z tamtąd i nie żałuje .. nie chodzi ze trzeba sie narobić bo wszedziej trzeba pracować ..
|
|
wiem jaka tam praca po prostu dla dobrego kona pociągowego ,a płaca marny grosz i to jeszcze oszukany,po prostu nie wyjdziesz aż zrobisz . Borys-50
|
|
wogole jakie jest podejście do człowieka tam ze strony prezesa
|
|
WIOMAR to czubek góry lodowej niech każdy się wypowie na temat swojego doświadczenia w zakładach pracy a się okaże że podobne są warunki
|
|
anto masz racje!wszędzie tragedia!
|
|
Nie podoba sie to do wiomaru...
|
|
czasami warto posluchac innych
|
|
Cały czas są zmiany. Byłam świadkiem w sklepie gdy właścicielka zapytała się dyrektora Wiomaru co się stało z poprzednim przedstawicielem (który ponoć jeździł jakiś miesiąc) .... Jego odpowiedź była rozbrajająca: Znalazł lepszą prace:P
|
|
WIOMAR o to cała prawda o pracy tam.Macie racje nigdzie nie jest łatwo pracować coraz większe wymagania maja pracodawcy ale ta firma jest jedyna w swoim rodzaju. Szefostwo traktuje ludzi jak śmieci nie mają do nich szacunku. Praca oczywiście w godz 7-20 codzzienne raz na tydzien spotkanie z Panem Prezesem do 22. Umowa jakżeby inna jak nie umowa zlecenie przedłużana co miesiąc oczywiście no i najważniejsze płaca jak za takie godziny nadzywyczaj ogromna 1000 złotych no i oczywiście nie daj Panie Boże zeby cos sie w aucie popsuło naprawiaasz na własdny koszt.Tak więc macie racje powinnismy cieszyc sie ze owa firma daje nam pracę. ŻAŁOSNE ALE PRAWDZIWE.
|
|
kto_ktos, w d....e byles i g...o widziales. ja tez tam pracowalem. juz nie siedzisz co tydzien z prezesem na zebraniach do 22. jak byly zebrania z prezesem, to siedziales do okolo 2 rano. po drugie cos sie stanie z autem, to nie koniecznie bulisz z wlasnej kieszeni, wiem to, bo za mojej kariery ktos skasowal auto sluzbowe i wszystko poszlo na ubezpieczenie, a nie sprawcy. wiomar jest specyficznym miejscem pracy, ale tam przynajmniej wiadomo co do kogo nalezy, a nie jestes tam od wszystkiego. masz swoja robote, to czyjas cie nie interere. poza tym wkurza mnie to, ze jakis balwan ktorys z kolei chce sie dowartosciowac jadac po wiomarze. jest jak jest, nie tylko w wiomarze, wiec zostawcie ten temat juz. bez komentarza.
|
|
Oczywiście nie wspominać o sprawach które P. Prezes przegrał w sądzie
|
|
http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=554793&t=554793
|
|
Molasar czemu się tak napinasz? Opinie na temat pracy w tej firmie słyszało się od niejednej osoby, osobiście uważam ze to co gadają ludzie a jak jest faktycznie to wiadomo... może byc różnie. Ale skoro ludzie tak mówią, to chyba coś w tym też musi byc, czyż nei tak?
|
|
lol&ed , to skoro kazdy wie jak tam jest, to po wala caly czas o tym pisac? ja tam pracowalem i nie mialem zle jak niektorzy pisza. sorry, ale pisanie i oczernianie czegos nie wiadomo po co mnie wkurza. kuzwa, wiomar juz sie powtarza iles tam razy i to samo w kolo jest przewalane. ludzie, nie macie ciekawszych tematow? bez komentarza.
|
|
molasar34 kobieta oczekuje że orgazm bedzie trwał 7 minut!!! Dobry temat czy nie??? bo tu jest dużo sflustrowanych meżatek i meżów..
|
|
ciężki temat i juz po raz dziesiaty
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |