Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uwaga: złodzieje na cmentarzu!!... |
Właśnie niedawno dowiedziałem się, że znajoma została okradziona na nowym cmentarzu: dwóch wyrostków w mniej uczęszczanej części cmentarza wyrwało jej torebkę i uciekło... W sumie straty nie były w sumie duże (komórka akurat była w kieszeni kurtki), nawet nie zawiadamiała policji, bo - wiadomo... ale niech ten wpis będzie dla innych osób - OSTRZEŻENIEM... Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uwaga: złodzieje na cmentarzu!!... |
trzeba z chłopem chodzić
|
|
A chłop, taki w podeszłym wieku, dogoni kilkunastoletniego smarka?... Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.
|
|
Jak się spręży to i da radę :):)
|
|
W biały dzień? Gównażeria i do tego patologia. Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...
|
|
baba z chłopem a chłop z rowerem! dogoni!
|
|
a po co go gonic.. rzucic jako ceglo sam padnie
|
|
a to tak łatwo trafić jak ucieka? a jak jeszcze zygzakiem zacznie!
|
|
Trzeba w takich miejscach pułapki porobić. Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...
|
|
może doły pokopać i zamaskować?
|
|
Dzieki za przestroge:) bedziemy uwazac. Przekaze dalej. .
|
|
Widzę, że zapanowała atmosfera Halloween i beztroski: to nawet fajnie...:-). A ja mam na myśli autentyczny problem: jesienne mgły czy zimowe wieczory są doskonałą okazją do rozwoju różnego rodzaju patologii czy nasilenia się przestępstw: śmierć wiceprezydenta Choińskiego mam w pamięci przede wszystkim. Koleżance kilka lat temu też dwóch przebiegających gówniarzy wyrwało torebkę z ręki: sama, na wysokim obcasie i we mgle nie miała żadnych szans na obronienie się przed napaścią i poniesieniem dużych strat materialnych. W przypadku opisywanym przeze mnie wyżej chyba pewnym novum była przede wszystkim godzina kradzieży i miejsce jej dokonania: cmentarz w biały dzień. Niech to będzie dla innych autentyczną przestrogą, bo czasem rozmiar szkód - może być dość znaczny... Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.
|
|
menele nie mają za co pić i to jest ich najlepszy sezon na kradzieże łapy poprzetrącać sport to zdrowie
|
|
To może kutwa ta straż wiejska by o tym pomyślała by tam patrolować, a nie siedzą w autach, grzeją dupy za pieniądze podatników i pewnie jeszcze narzekają że za mało zarabiają - ja na władzę nie poradzę, ale duży wstyd dla urzędu miasta i naszego prezydenta, na którego co niektórzy głosowali, że za nasze pieniądze zatrudnia takich nieudaczników. Może czas o tym pomyśleć. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
trafic latwo tylko nie kamiuszczkiem malym a jakims pustakiem czy cus ... co do strazy miejskiej dzis chcialem ich sprowokowac zeby mnie gonili ale nie chcialo im sie wysiasc z samochodu chyba ;)
|
|
jasiu! może pustaka ze sobą nie mieli?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |