Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Egzamin kat.A |
Miał ktos dzisiaj juz egzamin ? czy bedzie miał ? bo chciał bym sie dowiedzec czy te warunki pozwalaja na przeprowadzenie egzaminatora... Gdyż sam mam jutro egzamin z rana
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Egzamin kat.A |
Widziałem na mieście rano bikerboya ktory miał egzamin - także jak nic do jutra nie spadnie to powodzenia. Ponoć temperatury nie mają znaczenia wystarczy że jest sucho. Też na to liczę bo startuje 8.11.
|
|
okey wielkie dzieki :}
|
|
8 ? ;] akurat moj kumpel tego dnia ma na 12 , a napewno pogode bedziez miał po idze jesien jeszczie od 8 do 16 stopni w całym kraju i słonecznie bedzie tego dnia;]
|
|
ktos moze zdawał dzisiaj z Forum ?;]
|
|
Dzisiaj dwie osoby były egzaminowane przez p.M.Filipkowskiego :)
|
|
Udało sie zdać :] naszczescie :]
|
|
gratulacje:)
|
|
Gartulacje :)
|
|
tech235 LwG Bracie Wiatru:) I pamiętaj dwa magiczne słowa Rozsądek I Wyobraźnia :) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
LwG :] A tak dla innych ktorzy beda zdawać , dzisiaj zamiast zdawac na yamaha ybr250 to zdawalismy na tej yamaszce 125cc ... bardzo wolny motor do robienia 8 , na osemce ster tak lajtowo chodzi ze mozna łątwo za linie wyleciec... Niestety za pierwszym podejsciem na 8 tak sie stało i wjechałem na line;D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |