Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Korepetycje z chemi |
Prosze o korepetycje z chemi z dzialu roztwory II klasa LO. Szukam powaznych propozycji do 30 zl.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Korepetycje z chemi |
Humanistką raczej też nie jesteś? Mylę się?
|
|
Znalazł się humanista. Pewnie tobie się nigdy nie zdarza popełniać błędów ortograficznych.
|
|
Masakra ...
|
|
Mogę podjąć wyzwanie podaj jakiś namiar do siebie.
|
|
|
Podbijam temat.
|
|
Joana > Napisz do mnie na maila : marcin8894@wp.pl postaram się pomóc :)
|
|
''Znalazł się humanista Znasz mnie ? Może jestem mgr filologii :p? Z resztą od kiedy to my na ''Ty'' gówiniaro! Do książek ale chwila...jesteś kobietą więc do garów !
|
|
Autor: no.name (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 10-10-12 23:26 ''Znalazł się humanista Znasz mnie ? Może jestem mgr filologii :p? Z resztą od kiedy to my na ''Ty'' gówiniaro! Do książek ale chwila...jesteś kobietą więc do garów ! to wg ciebie miejsce kobiety jest w kuchni? jestes zalosny jesli naprawde tak myslisz.. poza tym czasy "panowania sie" juz dawno minely a tu jest forum i kazdy do kazdego zwraca sie na "ty" Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Może on pomoże? Mocno zajęty, ale dobry fachowiec i z naszego miasta http://0.tqn.com/d/chemistry/1/0/y/i/1/chemcat_BLANK.jpg nieistotna
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |