Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
woda w Lidlu |
Czy ktoś z Was zauważył że prawie każda woda smakowa z lidla jest okropna? Strasznie czuć w nich chemię! Do tej pory kupowałam wodę cytrynową i nie było żadnego problemu.Teraz to nawet nie idzie tego pić!!! Trują ludzi na potęgę!!!!To jest SKANDAL!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: woda w Lidlu |
|
rzeczywiscie skandal nad skandale... Onufry Zagłoba
|
|
kranówa z kwaskiem cytrynowym :)
|
|
Ja wogóle nie za bardzo przepadam za lidlem, opakowania super a w srodku gó.wno .... Wole robić zakupy w kauflandzie ( jeśli np. miałabym wybierać między lidlem, biedronkami i kauflandem )
|
|
Każda woda smakowa to świństwo nafaszerowane chemią. Najlepsza dla zdrowia jest woda mineralna niegazowana, ewentualnie gazowana. Naturalna woda gazowana z Lidla jest bardzo dobra bo pochodzi ze źródeł żywieckich!
|
|
prędzej z wodociągu żywieckiego...
|
|
andreo to że na tej wodzie jest tak napisane to nie znaczy że to prawda..:D
|
|
|
wolny niewolnik - może tych poważniejszych skutków ubocznych nie zauważyłeś z powodu tegoż zaniku komórek mózgowych ;)
|
|
lidl czy biedronka u nich te napoje to barwniki i hemia a wy jeszcze dajecie to dzieciom pić sport to zdrowie
|
|
Rodzice poją dziś swoje pociechy napojami tigero-podobnymi a to jest dopiero chemiczna bomba.
|
|
lista chemicznych bomb: Cola Original ,light Be-Power vivat pomarancza, biała ogólnie wszystkie napoje gazowane słodkie są do du,py co tu gadać
|
|
|
popieram,woda niegazowana truskawkowa,smrod chemikaliami na odległość,nawet nie odważyłam sie napić!!masakra
|
|
Ktoś tutaj kiedyś pisał niestety nie pamiętam kto- jeżeli macie kawałek działki uprawiajcie własne warzywa, owoce. Nie ma nic zdrowszego i smaczniejszego, wtedy mamy pewność co jemy.
|
|
to ci rada....:D
|
|
Nic lepszego nie przyszło mi do głowy Zielonooka! ;)
|
|
zenit masz racje tylko ja niemam działki ale czasami na rynku od pewnej babci biorę warzywka bo wiem że sama je uprawia niewyglądają dorodnie jak inne warzywa typu marchew wielkości banana tylko miejsze ale czuję zapach tych warzyw nieszpikowanych hemią sport to zdrowie
|
|
To jak z tych swoich warzyw i owoców zrobić naturalną wodę smakową..? :)
|
|
Pytanie do autora tematu: co to znaczy woda z Lidla? W tym sklepie asortyment napojów jest dość szeroki i można tam kupić także wody firmowe, np. Żywiec czy Piwniczankę. One chyba nie są aż takie tragiczne?
|
|
kup sobie cytrynę i butelkę wody i sobie zrób wodę cytrynową i nie narzekaj, nie chcesz nie kupuj, przeczytaj etykietę, nie podoba się patrz wyżej.
|
|
|
Żeby tylko woda. Niemal wszystko w tej chwili jest naładowane jakąś syfną chemią moim zdaniem. Fajne spływy kajakowe - polecam ! Spływy kajakowe
|
|
Rynek wód butelkowanych w Łomży to przykład głupoty społeczeństwa. Kiedyś koledze (który się ze mnie śmiał, że kranówę piję) postawiłem dwie szklanki - z Krynką i z kranówką. Oczywiście nie poznał, która jest z kranu, ale dalej się ze mnie śmieje, że kranówę piję.
|
|
ja kupuje w lidlu saguaro smak owocow lesnych i zyje
|
|
Zgadzam się. Używam wody z lidla do mycia włosów, bo zwykła kranówa podrażnia mi skórę i mogę potwierdzić, że woda z lidla jest jak najbardziej ok. Zaufany psycholog Wrocław - polecam !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |