Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W Łomży są iluzjoniści? |
witam, witam. mam pytanie, czy w tym mieście są iluzjoniści? Chodzi mi o osoby, które tym się interesują i zajmują nawet tak dla samego siebie. bez komentarza.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W Łomży są iluzjoniści? |
Jest, jak ludzie mówią. Kołakowski.
|
|
powaznie pytam bez komentarza.
|
|
Dziś ma przyjechać do Łomży najsłynniejszy iluzjonista ostatnich czasów, niejaki Jarosław Kaczyński, wdowa po bliżniaku. apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
W ratuszu kilku widziałem , a największy przyjeżdża dziś do Łomży..:) szpenio - człenio!!!!
|
|
Ktoś zadal pytanie i oczekuje odpowiedzi na temat ! jak macie pisac takie piedoly to wg nie piszcie, nie rozumiem ludzi.
|
|
...pierdołą jest założyciel bzdurnego tematu... rudy błazen z druhem
|
|
że lesiu jest iluzjonistą to nie wiedziałem no no zaskoczył mnie pan senator lomzyniak24
|
|
molasar34 nie przejmuj się poziomem uczynności :P popytaj może na konkurencyjnym forum, albo na ogólnopolskim tematycznym Piszę poprawnie po polsku.
|
|
wiadomo kto zakłada takie tematy szkoda na nich co kolwiek pisać niech dupsko liżą tuskowi sport to zdrowie
|
|
Tenis do czego bijesz w swoim tekscie? jezeli do tego, ze zrobilem to pod przyjazd Kaczyńskiego do Łomży, to sie grubo mylisz. Paplik, nie wiesz z jakiego powodu zadalem to pytanie, to mnie nie oceniaj. bez komentarza.
|
|
a osoby typu takczysiak itp niech sie udzielaja w tematach typu "Gdzie zniknął stemboy? " lub "Który lepszy kebab? ". bez komentarza.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |