Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Płyn do kąpieli dla dzieci z Rossmana może być groźny.... |
Dzisiaj jak byłam w Rossmanie zauważyłam niewielką tabliczkę przy wejściu na której była informacja że płyn dla dzieci BABYDREAM tam zakupiony ma jakieś bakterie groźne dla zdrowia.....i żeby go odnieść z powrotem a pieniądze zostaną zwrócone nawet bez paragonu..... Szok....! Zastanawiam się czy to że się go odniesie to załatwi sprawę....Jeśli jakieś dziecko już zachorowało to co z tych paru zł że zwrócą za płyn...:/ Tu też o tym mowa : http://www.radio.bialystok.pl/wiadomosc … n/id/89189
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Płyn do kąpieli dla dzieci z Rossmana może być groźny.... |
o szok mam taki płyn idę umyc kibel
|
|
poszukajcie dokładnych info, chodzi o 2 konkretne serie, których numery są podane. Jesli macie takie właśnie to je odnieście a nie wszystkie :)
|
|
Ja mam płyn do mycia szyb to też mam odnieść. Jak tak to już dzwonię po taryfę.
|
|
majatyszka to i przy okazji d*pę umyj....bo mogło się coś tam dostać jak na kibel siadałaś..:| a Ty fanka bocianka płyn do szyb odnieś - jesli się w nim umyłaś..... :) widzę zero powagi co do tematu...
|
|
kama tu mi sie wydaje ze troszke za duzo histerii...jesli jest tak jak pisze okean to po co to zaraz panike siac.... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
o wow, szokujaca informacja! Całe szczęscie, że nie uzywam tego płynu. Zobacz jakie duże monitory przemysłowe.
|
|
gdyby to był polski producent to cała europa by o tym pisała łacznie z zakazami importu polskich kosmetyków. Ponieważ producent jest niemiecki to sprawę sie załatwia po cichu bez krzyku pomimo faktu ,ze znajdujące się w tym płynie bakterie sa niezwykle grozne dla zdrowia. Fantic
|
|
No właśnie Fantic... :(
|
|
pisałam całkiem poważnie sama d..e umyj:)
|
|
majatyszka przepraszam, zbyt szybko odczytałam Twoją odpowiedź i odwrotnie ją zrozumiałam... ale gafa...sorki :)
|
|
no ja myślę hehe:)
|
|
Boże co oni wyrabiają do czego to doszło, żeby w płynach dla dzieci były bakterię brak słów. Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
jak polaczki sypali sól wypadową do wędlin to pepiczki dostawali apopleksji i mieli ochotę co najmniej wytoczyć nam wojnę. Jak sami wytruli alkoholem metylowych troche europy to jest cicho i sza. Fantic
|
|
Gdzieś tam czytałam ze te bakterie mogą spowodować zapalenie opon mózgowych u dziecka...:( I weź tu bądź mądrym i wyrozumiałam...dziecko zapada w poważną chorobę a okazuje sie że to od zwykłego płynu do kapieli...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |