Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca przy obsłudze wesel - propozycje |
Czy wie ktoś gdzie szukają pracowników do obsługi wesel w Łomży?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca przy obsłudze wesel - propozycje |
obawiam się że jest dokładnie odwrotnie to kelnerzy szukają miejsc i to po znajomości... jak bd siedziała na forum to pewnie nie znajdziesz chyba że jakimś fartem :)) czego życzę :)
|
|
czesto szukaja do konopk pod topole ale sama sie zglos mozesz sprobowac korony
|
|
dzięki wielkie za info ;D
|
|
bylam ostatnio na rozmowie w sprawie pracy w kisielnicy. i przy okazji wlasciciele restauracji pytali mnie o obsluge na wesela. tzn szukaja ludzi. jedz tam na stacje benz. i zapytaj. mozesz powiedziec ze dowiedzialas sie od znajomej ktora u nich byla. mysle ze mozesz tez zapytac w jedrusiowej w piatnicy. ale najlepiej to jedz do kisielnicy. ja nie bylam zainteresowana taka praca bo pojechalam tam w sprawie zupelnie innej pracy. pracownik biurowy. wlasciciele mowili ze jesli zmienie zdanie to moge sie odezwac. wiec mysle ze skoro obcych ludzi pytaja to naprawde potrzebuja.
|
|
jak masz długie nogi to masz szansę sport to zdrowie
|
|
nie slucha go. chyba widzisz ze na ibsludze wesel nie ma tylko dlugonogich dziewczyn. ja osobiscie znam babke ktora ma 40 lat i jezdzi do obslugi.
|
|
Miał na myśli pracę u Jędrusia, ha ha ha i trzeba dodać że do 18 lat najlepiej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |