Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znaleziono Yorka |
Przybłąkał się dzisiaj piesek rasy York. Czy ktoś go zgubił?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znaleziono Yorka |
jakiej maści? srebrny i czy miał niebieska obroże?
|
|
Jeśli samiec, w okolicy Kopernika i w czarnych szelkach to szybko go odrobacz - nie dał mi się złapać, ale widziałam co jadł ;) Zrób to porządnie...
|
|
Raczej czarny, obrożę miał niebieską faktycznie - taką chyba parcianą. Błąkał się po łomżycy, szedł za nami od pól koło "piątki" i gdzieś tam się teraz kręci. Bardzo sympatyczny, szkoda żeby coś się z nim stało.
|
|
to jest napewno jeden z moich kochanych piesków jestem włascicielem nowej chinskiej knajpki prosze mi go oddac ;-P
|
|
|
podbijam. Piesek jest strasznie milusiński.
|
|
to nie mój ale mogę się nim zaopiekować
|
|
co z tym pieskiem ? czy właściciel odnalazł swego pupila
|
|
Gdzie on przebywa?
|
|
mala77, a czy to Twoj piesek? Szukamy jego własciciela.
|
|
dużo osób by chciało yorka za darmo .... oby właściciel sie szybko pospieszył i odszukał pieska jeżeli mu na nim bardzo zależy
|
|
wątpię skoro go zgubił
|
|
Jesli właścicielowi zależało by na piesku to już dawno by go odnalazł.A jak na razie to nawet nie słychac że ktoś poszukuje,
|
|
Nie mój,ale mogę go przygarnąć,dlatego pytam gdzie przebywa,bo jak śpi na dworze to wezmę go.
|
|
Była moda i duzy popyt na yorki, więc masowo je rozmnażali, a teraz masowo gubią. Niestety nawet york to pies i trzeba z nim wychodzić na dwór i w dni deszczowe i w mroźne.
|
|
wiadomo pies jak człowiek tez ma swoje potrzeby i o nie trzeba zadbać mając pod opieką takiego pupila
|
|
Weź tego pieska do domu, może właściciel sie odnajdzie. Bo tak to jeszcze mu się coś stanie.
|
|
a wlasciciela odnalezc i powiesic za jajo !!!!!!
|
|
Co z tym pieskiem?
|
|
Niestety zaraz po utworzeniu postu, piesek zwiał. Szukaliśmy, bezskutecznie. Błąkał się na Łomżycy. W tych okolicach jest również bardzo smutny spaniel. Nigdy nie widziałam tak "niekochanego" psa. Jego oczy mówią wszystko. Moze ktoś chciałby go przygarnąć?
|
|
MIJ zgłoś spaniela,najlepiej ze zdjęciami do Fundacji Kastor.Pani prezes jest miłośniczką spanieli : http://fundacjakastor.org/
|
|
Elina, dziękuję za podpowiedź :)
|
|
MIJ i jak ze spanielem ?
|
|
MIJ zgłosiłaś tam spaniela ?
|
|
MIJ czy ten pies którego widziałaś/łeś wygląda jak ten http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=548440&t=548440 ? To bardzo ważne, proszę o odpowiedź
|
|
Nie, to nie ten. Ten o którym pisze MiJ kręci się po Łomżycy od dawna.
|
|
|
jesli tak to bardzo proszę, kiedy go zobaczysz,skontaktuj się ze mną 792020030, mój spanielek zaginął w sobotę, do tej pory nie udało nam się go odnaleźć :(
|
|
aha, rozumiem.. no trudno, szukam dalej... Swoją drogą, już nie pierwszy raz słyszę o tym psie, mój tata często jeździ przez tamte okolice i często go widzi, myślał że ktoś go wypuszcza na spacer i był bardzo zdziwiony że taka sytuacja ma miejsce ale wygląda na to że ktoś go wyrzucił
|
|
To on jest bezdomny czy wypuszczany ?
|
|
tata mówił że widział tego psa kilka razy już dużo wcześniej,nie chcę wprowadzić w błąd i mówić czyjest wypuszczany, czy ktoś go wyrzucił, ale mimo wszystko, to nie jest mądre żeby wypuszczać psa na całe dnie, tym bardziej przy tak ruchliwej ulicy
|
|
Jeśli jest bezdomny to można mu pomóc w szukaniu domu.Jak jest kogoś to już nie.
|
|
Trzeba by było popytać w okolicy, spaniele to charakterystyczne psy więc na pewno ktoś coś wie. Jeśli coś byłoby wiadomo to mogę pomóc poszukać mu domu
|
|
Przepraszam, że dopiero teraz się odzywam, ale nie było mnie w Łomży. Byliśmy nakarmić tego psa ( widać żebra i kręgosłup taki chudzinka). Przechodził obok nas jakiś chłopiec i powiedział, że to pies jego kolegi, dlatego nie zgłaszałam go. Chociaż nie wiem co mam dalej zrobić. Nie do końca uwierzyłam temu chłopcu- coś mi nie pasowało, pies nie reagował na imię, które on podawał. Mam dylemat- niby pies ma właściciela, ale jest chudy jakby nikt nie dawał mu jeść. Co zrobic w tej sytuacji? Ten spaniel nie ma obroży, cały czas siedzi naprzeciwko sklepu na łukasińskiego (za strażą pożarną). pauliska993- to nie jest Twój pies, tamten błąka się już dłuższy czas. Twojego szaleńca trochę znam. Jak chodzimy na spacery to rozglądamy się za nim.
|
|
odezwij się do mnie : eelinaa@wp.pl
|
|
i co z tym pieskiem, który błąkał się w okolicach straży?
|
|
Pracuję nad polepszeniem jego losu.
|
|
W jaki mieście piesek się się odnalazł? Dnia 06.12.12 Zaginął mój piesek york miał na szyi niebieską obroże a na głowie kitek z niebieską kokardką co oczywiście mógł zgubić. Mogę przesłać zdjęcie pieska. Proszę o kontakt.
|
|
znowu bez smyczy chodził piesek?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |