Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uwaga kierowcy |
Jest w Łomży pewna grupa kierowców co podczas parkowania rozwali prawidłowo zaparkowane auto a potem beszczelnie odjedzie.Może tak by się zdało trochę odwagi i poczekało na właściciela a nie jak jakiś gbur i ćwok i w dodatku tchórz ucieka się z miejsca zdarzenia.Mam nadzieje że ten co mi rozwalił drzwi sam kiedyś będzie w takiej sytuacji...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uwaga kierowcy |
Mojej znajomej jakiś Pan (przedstawiciel firmy) wjechał w auto jak cofał. Uciec nie zdążył, ale mandatu nie przyjął i sprawa w sądzie...
|
|
Trzeba zobaczyć czy w pobliżu niema monitoringu,może jakiś sklep ma kamerę na zewnątsz.
|
|
I jeszcze jedna uwaga!!!Jak otwieracie drzwi na parkingu,to nie róbcie tego na całą szerokość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bo rysujecie tym drzwi obok stojącego auta!!!
|
|
Omania to samo chcialem napisac:D dzieki... i jak jedziecie wozkiem to nie odbijajcie sie od samochodow!!! Uwazajcie troche i szanujce czyjas wlasnoc...
|
|
Dokładnie zauroczony;-)
|
|
Strasznie mnie to denerwuje:) mam chyba ze 3 dolki lub wiecej po takim czyms...
|
|
najgorszym chamstwem jest jak ktoś wali drzwiami w czyjeś auto, najgorzej jest przed biedronką na wojska, jeden cham Z BKL srebną A4 b5 rąbnął mi tak w auto, że mam wgniotkę. Żeby cie chamie z BKL-u ch.. zastrzelił. A drugi jeszcze lepszy dziad, rąbnął mi jak stałem przy aucie i nawet nie przeprosił skur.....syn z BL.
|
|
teraz sobie powiedziałem, ty walniesz moje auto, ja walne ci z dyńki!
|
|
Lewak jak widziales to mogles nie odpuscic:) szkoda jest wiec niech płaci:)
|
|
następnym razem nie odpuszczę, u mnie zawsze jest do 3 razy sztuka. Najpierw dziadek pod szpitalem, eeee pomyślałem dziadkowia daruje, pozniej cham z KOLNA, pozniej dzid z Łomży. Teraz jeszcze mi się nie trafiło, ale dobrze nie będzie...
|
|
Polak mądry po szkodzie...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |