sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
doktor głoszkowska

witam serdecznie, czy wie ktoś w jakich godzinach przyjmuje jutro doktor głuszkowska?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: doktor głoszkowska

są ważniejsze sprawy niz doktor- na forum gina psy i koty

i żółwie również

a o rybkach to nie wspomnę.

Czy tak słaba jest ta Pani Doktor że z taką pogardą pisząc nazwisko małą literą o nią pytasz ?

a co ktoś zgubił punkt G

godz. przyjęć: pon.14-18 wt.8-13 śr.13.30-18 czw.8-14 pt.14-18

a nie masz innej lekarki na podorędziu? nie jest to lekarz który cieszy się najlepsza opinia. bo jeśli lekarz nie potrafi odróżnić zapalenia jajników od ciąży to chyba to nie jest dobry lekarz???

ona jedna mi pomogla na moje problemy..żaden inny lekarz nie umial postawic diagnozy.jestem zadowolona..no ale ilu lekarzy tyle opinii..

Nie byłam u tej lekarki, ale na początku ciąży jajniki dwa lub jeden się powiększają i dają obraz jak przy stanie zapalnym. Jak są powiększone lekarz może podejrzewać ciążę, to najbardziej optymistyczna diagnoza lub coś gorszego.

odradzam!!!!! kazdy inny lekarz tylko nie Gluszkowska,ona na niczym sie nie zna, nie chcesz miec wiecej problemow to szukaj innego ginekologa,

Gienia_Smoliwąsowa

Ja również odradzam, kobieta sama nie wie komu co mówi, jest strasznie zamotana, to fakt i nie potrafi odróżnić zapalenia jajników od ciąży :/

Je­den po­całunek mężczyz­ny może złamać całe życie kobiety.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org