sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zasiłek

mam ciężką sytuację w domu , chciałabym się wyprowadzić do bursy lub na stancję .czy mogę dostać jakąś pomoc typu zasiłek ? dodam że mam 18 lat.

;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zasiłek

jeżeli sie uczysz, i masz ciężką sytuacje finansową w domu to powinnaś się ubiegac o stypendium socjalne w szkole i istnieje jeszcze coś takiego jak dopłata do mieszkania lub bursy

emiilkaxd
Możesz się również postarać o zasiłek z MOPS`u. Jeśli masz ukończone 18 lat, powinieneś się postarać o taki zasiłek, Wystarczy złożyć odpowiedni wniosek. Proszę, nie przejmuj się i nie stresuj... Przejdź się do MOPS,u bardzo przyjemne panie pomogą Ci złoży odpowiedni wniosek.

Pozdrawiam.

Przepraszam za brak składni, ale myśli wyprzedzają palce stukające po klawie... "gdzie edycja postów!" Prośba o zasiłek musi być oczywiście umotywowana twoją sytuacją, ale Panie są na tyle miłe, że nie powinieneś mieć z tym problemu. Pomogą napisać podanie... Jeszcze raz pozdrawiam i życzę powodzenia.

stypendium ze szkoly bądź MOPS tak jak wyzej..:)

:)

emiilkaxd-jak mogę pomóc,to pisz na e-mail.,może jakieś pismo,podanie itp...nie ma sytuacji bez wyjścia--pamiętaj o tym-każdy problem da się rozwiązać-;)

Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...

JUŻ WIDZĘ JAK URZĘDAS POMAGA WYPEŁNIĆ WNIOSEK .
3 DNI ŁAZIŁEM ŻEBY ZŁOŻYĆ PAPIERY O "WYCHOWAWCZY"
BEZ BAZUKI ALBO PRZYNAJMNIEJ PARALIZATORA NIE MA CO Z NIMI ZACZYNAĆ ROZMOWY :-) NO CHYBA ŻE ZNA SIĘ TEN BEŁKOT W JAKIM TŁUMACZĄ JAK WYPEŁNIĆ DOKUMENTY

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org