Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie w lomzy wydziobac tatuaz ??? |
Witam poszukuje kogos kto dobrze tatuuje , wiem ze jest w lomzy salon tatoo ale cos nie funkcjonuje ? Pomozcie. Pozdrawiam &&&
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie w lomzy wydziobac tatuaz ??? |
jak chccesz "wydziobać" to chyba nie ma znaczenia kto to zrobi :)
|
|
Po co sie odzywasz , jak nie masz nic madrego do powiedzenia kolo &&&
|
|
Tez chcialem zrobic tatuaz ale zdecydowalem sie na lysego z ostroleki. Jego prace sa naprawde dobre tylko dlugo trzeba czekac. Bylem u niego w zeszlym tygodniu i umowil mnie dopiero na listopad. http://www.lysytattoo.pl/
|
|
ja chce zrobić cover podbijam polecajcie bo u mnie w okolicy to sami partaczze młodzi potrafią tylko oszpecić nic więcej szkoda gadać
|
|
przegladajac galerie tego lysego z ostroleki to nawet w kit tatuuje &&&
|
|
chciałem ci w ten sposób dać do zrozumienia, że w okolicy nic dobrego nie da się "wydziobać" "kolo" trzeba dalej, bo na wsi to tylko gnój można przerzucać :) a nie tatuować :)
|
|
A ja polecam salon tatuażu w Białymstoku na ul.Warszawskiej 42
|
|
na czole jest ok
|
|
Idź do ZK w Czerwonym Borze i za darmola chlopaki Ciebie wydziargają :P
|
|
Moim zdaniem pomysł poroniony, walić w siebie tusz to chyba coś nie tak z mózgiem, więc proponuję na mózgu coś wytatuować, może to zwróci uwagę innych jak będzie na czole. Powodzenia w głupich pomysłach. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Powtorze sie ,jezeli nie masz nic do powiedzenia jeden z druga chimera to zamilcz... Siedz w domu przy laptopie , zaparz sobie zielona herbatke czy meliske i wlacz rodzine zastepcza i zgnij. Jeb..ni ignoranci... &&&
|
|
a ile en łysy z ostrołeki sie liczy bo ja musze swoj poprawic ;)i troszke przerobic :)
|
|
krąg menelstwa z tatuażami się powiększa :) ---------------------------------------------
|
|
Łomżyńskie gangsterstwo się odzywa :D
|
|
Autor: Konsul2 (---.play-internet.pl) Data: 29-08-12 11:06 Moim zdaniem pomysł poroniony, walić w siebie tusz to chyba coś nie tak z mózgiem, więc proponuję na mózgu coś wytatuować, może to zwróci uwagę innych jak będzie na czole. Powodzenia w głupich pomysłach. ______________________________________ konsul a czy wiesz ze dobrze zrobiony tatuaz jest dzielem pieknym.ja lubie tatuaze u kogos i u siebie samej tez..oczywiscie dobrze zrobione a nie jakas lipa Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Autor: dvw (---.lomza.vectranet.pl) Data: 29-08-12 16:01 krąg menelstwa z tatuażami się powiększa :) a wg ciebie to tylko menele i pseudo gangsterzy sie tatuuja? Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
według mnie tak :). To tylko robią ludzi z nudów lub myślą, że będą fajni i będą mieli o czym opowiadać :). ---------------------------------------------
|
|
mi np sie to podoba ja nie robie tego dla szpanu.... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
wedlug mnie masz wystajace wlosy w nosie i szczysz do gory &&&
|
|
Nie tylko debile robią sobie tatuaże...i nie po to by szpanować...ja sama mam trzy i bardzo je lubię,choć tylko jeden ma dla mnie znaczenie głębsze i szczególne;-)
|
|
ja robiłam ostatnio tatuaż tu http://www.artforce.pl/ i jestem mega zadowolona :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
ta inicjały chłopaka lub po mongolsku napisane dam radę wszystko ogarnąć, takie głębokie znaczenia dzisiejszych tatuaży. ---------------------------------------------
|
|
asgardtattoo.eu/ białystok
|
|
Autor: dvw (---.lomza.vectranet.pl) Data: 30-08-12 18:14 ta inicjały chłopaka lub po mongolsku napisane dam radę wszystko ogarnąć, takie głębokie znaczenia dzisiejszych tatuaży. po cholere piszesz glupie komentarze..nie podobaja ci sie tatuaze oki ale nie musisz zaraz atakowac czy cos ludzi ktorym sie to podoba i ktorzy maja lub chca se zrobic.. poza tym czasami tatuaz nie musi miec zadnego glebokiego ukrytego sensu..ja np sobie zrobilam bo chcialam bo mi sie podobal Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
no to super ---------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |