Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pomocy |
kto wie czy dzis jakis dentysta przyjmuje pisac bo bol niesamowity
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pomocy |
tylko gluszkowski..tu masz numer 602479828 napolowej Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
dobry jest
|
|
niezly...ale jak cie tak boli to nie masz wyjscia bo inny lomzy w niedziele cie nie przyjmie Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
dzieki za pomoc i za numer zaraz bede dzwonil a dokladny adres znasz
|
|
polowa 15 Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Ja byłam w niedzielę u dentystki gdzieś koło blaszaka. Tam przy legionów. To była jedyna dentystka, która chciała mnie przyjąć w niedzielę. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Na słowackiego jest ten gabinet. Tu masz stronę, na której jest kontakt: http://www.lomza.centrumdemed.pl/index.php/191.html ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
polowo odradzam dziad mi kiedyś wyrwał zęba a później krwotok tydzień miałem kość zmiażdżoną itp
|
|
rafik akurat do wyrywania gluszkowski jest bardzo dobry..gorzej z leczeniem.. a u ciebie to akurat byl pech ze tak sie stalo Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Mnie raz w niedziele przyjął Piotr Brzóska na ul. Kolegnialnej czy jakoś tak.
|
|
juz mnie nie boli jak tak piszecie czyli nie ma w lomzy dobrych dentystow ??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |