Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie ginekolog prywatnie - sobota |
witam. kobietki,pomóżcie. gdzie dostanę się do ginekologa w łomży jutro? prywatnie oczywiście.pilna kobieca sprawa. dziękuję
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie ginekolog prywatnie - sobota |
skombinuj prywatny nr lekarza, umów się i na pewno Cię przyjmie
|
|
próbuje dodzwonić się do zaręby-tel milczy. macie namiary na załęską-może ona mnie przyjmie?
|
|
Jak coś poważnego i pilnego to może do szpitala się lepiej zgłosić skoro do poniedziałku poczekać nie możesz?
|
|
Podaje num.do dr.Pijagina 602600514 jest dorym lekarzem przyjmuje prywatnie na polowej,sama do niego chodze, wiec zadzwon mysle ze cie przyjmie.
|
|
kocham to miasto. zaremba,załęska-tel.wyłączone, sokół,pijagin-nie odbierają, oleszczuk-wyjechał. masakra:) zaklepałam wizyte w białymstoku na jutro. dziękuję wam za pomoc. pozdrawiam
|
|
hmmm blizej bys miala zambrow..i napewno by cie dzis Pekala przyjal.. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
chyba wpadłaś z facetem ,że tak szybko potrzebowałaś wizyty?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |