Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prostowanie felg |
Witam. Czy któryś z forumowiczów mógłby mi pomóc i wskazać jakiś zakład na terenie Łomży,w którym mógłbym niedrogo,a przede wszystkim fachowo naprawić lekko uszkodzoną,aluminiową felgę (zakrzywiony rant)? Z góry wielkie dzięki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prostowanie felg |
Sikorskiego, niedaleko skrzyżowania z Woj. Polskiego... po prawej stronie jadąc z kierunku Południa... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
hmm... a nieco dokładniej? Ale niedaleko skrzyżowania od strony Południa,czy od stromy Nowogrodzkiej? Czy chodzi może o zakład wulkanizacyjny/serwis ogumienia na Sikorskiego? (ten z żółtymi flagami?)
|
|
nie o ten z żółtymi flagami... chodzi o ten bliżej Wojska Polskiego... jest nawet transparent "PROSTOWANIE FELG" czy jakoś tak... jedziesz Sikorskiego, mijasz skrzyżowanie z Wojska Polskiego, mijasz przystanek autobusowy zaraz za skrzyżowaniem i masz zakład... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Aha,już wiem.Wielkie dzięki :)
|
|
Bardzo fajny zakład na Strzelców Kurpiowskich, polecam
|
|
Na strzelcow u "hitlera" felg nieprostuja polecam na sikoraka naprzeciwko strazy ta wulkanizacje.
|
|
Ul. Sikorskiego wiza wi straży u Chrostowskich, świetnie robią i są niedrodzy ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
dokladnie a Ci co blizej Woj. Polskiego sa to typy z Ostroleki i nie zostawiaja kasy u nas w miescie, tylko bogaca Ostroleke :) U nich nie robcie :PPPP
|
|
niestety w łomży nikt nie robi felg aluminiowych, chodzi o prostowanie każdy zakład który przyjmie felgi zawozi je do Białegostoku.
|
|
Hehehe VIP_1 nie zgodzę się, ponieważ z tego, co wiem, to właśnie na Sikorskiego u Chrostowskich prostują aluski, bez pomocy Śledziowa czy jakiegokolwiek innego miasta. Pozdro ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Niewiem jak teraz ale na jesieni to Chrostowscy napewno nieprostowali felg aluminiowych, mogli przyjąć zlecenie ale felgi i tak jechały do Księżyna pod Białymstokiem.
|
|
Ta.. Ja tez mialem z tym problem i sam pojechalem z felga do Ksiezyna ( akurat przy okazji ) ale to bylo z 2 lata temu.. A chyba jakos po zimie w 2005 roku mieli cos do prostowania, ale nie mogli az takiego zgiecia zrobic i tez polecili Ksiezyno.. Takze z tego mi by wychodzilo ze przostuja, ale nieduze zgiecia i pewnie na zimno.. Ale tylko tak przypuszczam... Niech jedzie ktorys i sie dowie.. :))) Mi teraz nie potrzeba
|
|
na Sikosrkiego od Szosy zambrowskiej z ronda w dol zaraz po prawej stronie, oni robia na 100%
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |