Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
augustów noclegi |
poszukuje noclegu dla 2 osób a Augustowie najlepiej blisko jeziora. Mógłby ktoś polecić jakieś fajne, sprawdzone miejsce? Poza tym co ciekawego można zobaczyć w Augustowie i okolicach?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: augustów noclegi |
130 za noc interesuje Ciebie? fajny lokum czy za drogo? jezioro 40 kroków : )
|
|
Ja z rodzinką nocowałem na ul.Kasztanowej blisko portu.Cena40/os.Prywatna posesja tel.[87]6432162.Lokalizacje możesz sprawdzić na maps.google.pl
|
|
Podbijam stawkę :) 250 od osoby i z tarasu skaczesz prosto do wody:)
|
|
najlepiej w augustowie jest w osrodku PATELNIA ,zajebiste miejsce na piaszczystej plazy,maja tez domki i pole namiotowe Gienia_Smoliwąsowa
|
|
Polecam Hotel Warszawa nad samym jeziorem, swietne warunki.
|
|
Mlsia,po co będziesz wiozła drzewo do lasu.Przyjeżdzaj sama.Mam w Augustowie domek,grosza nie wezmę.-:))
|
|
Misiu,wcale nie musisz być piękna ,zgrabna i powabna,bo w niedziele w Augustowie jest pływanie "na byle czym"i tak czy tak to ja na swoję wyjdę .Póla nagtód to 20000zł,a ja myślę ,że wtedy pierwsze miejsce bym zajął.
|
|
Podaj mi swego @ .bo muszę się dzisiaj z Tobą spotkać i zobaczyć w jaki sposób jutro się do mnie los uśmiechnie.-:)
|
|
caritas ZA DARMOCHE CHATA.NAD BAGNAMI
|
|
Masakra ...
|
|
Popatrz Marudo jak się kasiorę robi-:)
|
|
hotel Warszawa. Nad samym jeziorem. Cena troszkę większa za dobę, ale standard bardzo wysoki o kuchni nie wspominając :) Polecam
|
|
A tutaj szukałaś dla was noclegu http://www.fajnewczasy.pl/noclegi/augustow Ja przeglądałam tam oferty dla mnie i chłopaka gdy wybieraliśmy się na wspólny weekend.
|
|
Warto też zatrzymać się w tym miejscu http://augustow-hotel.pl Dobra lokalizacja i świetna atmosfera.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |