Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kredyt samochodowy |
Z jakim bankiem proponujecie zawrzeć umowę? Może jakiś link do rankingów w dziedzinie bankowych kredytów samochodowych ? Czy w złotówkach? Może USD CHF lub EUR? Kogo nie polecacie? Można prosić o Wasze opinie? Z góry śliczne dzięki !! Pozdrowienia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kredyt samochodowy |
Zastanów sięczy ci się opłaca kredyt samochodowy, czy nie lepiej wziąc kredyt konsumpcyjny ( czyli na obojętnie co ) sprawdź jaki procent i porównaj, bo nie zawsze kredyt smochodowy jest oplacalny
|
|
Zastanow sie czy wogole oplaca si brac kredyt na samochod. Zanim wszystko spłacisz z odsetkami to samochod Cie wyniesie 1ze 130% jego wartosci a i tak sama fura jako taka straci na wartosci przez okres kredytowania
|
|
nie ma sensu brać kredytu samochodowego gdyż wymaga sie sterty dokumentów, trzeba dysponować dużym zabezpieczeniem finansowym (żyranci). Proponuje kredyt konsumpcyjny w Skok Stefczyka spoko firma. 20% faktyczna stopa procentowa. Czyli jeśli weżmiesz 8000 PLN będziesz musiał zapłacić 10.000. Prosta procedura, szybki przelew kasy. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
Ale,jeżeli jesteś już zdecydowany na kredyt i nie obędziesz się bez niego to najatrakcyjniejszy dostaniesz w PKO BP na ul.Niemcewicza 4. waldek27
|
|
cytat: Autor: marcelus2000 (---.plusgsm.pl) Data: 25-02-06 15:44 nie ma sensu brać kredytu samochodowego gdyż wymaga sie sterty dokumentów, trzeba dysponować dużym zabezpieczeniem finansowym (żyranci). Proponuje kredyt konsumpcyjny w Skok Stefczyka spoko firma. 20% faktyczna stopa procentowa. Czyli jeśli weżmiesz 8000 PLN będziesz musiał zapłacić 10.000. Pytanie? Czyli jak wezmę 8000 PLN to po 6 latach zapłacę 10.000 ??
|
|
Oho, to sporo skok stefczyka bierze !!! Ja mam konsumpcyjny na 4 lata i procent 11% wiec lepiej sie oplaca w banku
|
|
w banku oczywiscie, że opłaca się bardziej ale nie każdy bank udzieli Ci takiego kredytu jesli dopiero co stałes sie jego klientem. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
Jakie dokumenty? o czym tu rozmowa? np fiat bank polska, to samo vw,kia w skodzie chyba też, bo to tez vw, ale przykładem będzie fiat. Samochód nowy 7,9-9,9% wystarczy 10% wartości i 2 dokumenty tozsamości, piszesz oświadczenie, ze pracujesz, bez zyrantów, bez świstków z zakładu pracy i samochód Twój, starszy niz 24-m-ce samochód od 9,9 do 12,9 o ile pamiętam. Na pewno samochodówki są na mniejszym oprocentowaniu niz konsumpcyjne, które mają niby 10% na papierku w rzeczywistości min 17%. I Piszę o bankach koncernów samochodowych a nie aig, stefczykach, zaglach i podobnych im rozbójnikach już nic nie mówię
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |