sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kredyt samochodowy

Z jakim bankiem proponujecie zawrzeć umowę? Może jakiś link do rankingów w dziedzinie bankowych kredytów samochodowych ? Czy w złotówkach? Może USD CHF lub EUR? Kogo nie polecacie? Można prosić o Wasze opinie? Z góry śliczne dzięki !! Pozdrowienia.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kredyt samochodowy

Zastanów sięczy ci się opłaca kredyt samochodowy, czy nie lepiej wziąc kredyt konsumpcyjny ( czyli na obojętnie co ) sprawdź jaki procent i porównaj, bo nie zawsze kredyt smochodowy jest oplacalny

Zastanow sie czy wogole oplaca si brac kredyt na samochod.
Zanim wszystko spłacisz z odsetkami to samochod Cie wyniesie 1ze 130% jego wartosci a i tak sama fura jako taka straci na wartosci przez okres kredytowania

nie ma sensu brać kredytu samochodowego gdyż wymaga sie sterty dokumentów, trzeba dysponować dużym zabezpieczeniem finansowym (żyranci). Proponuje kredyt konsumpcyjny w Skok Stefczyka spoko firma. 20% faktyczna stopa procentowa. Czyli jeśli weżmiesz 8000 PLN będziesz musiał zapłacić 10.000. Prosta procedura, szybki przelew kasy.

MoJe ŻyCie To MentoR.

Ale,jeżeli jesteś już zdecydowany na kredyt i nie obędziesz się bez niego to najatrakcyjniejszy dostaniesz w PKO BP na ul.Niemcewicza 4.

waldek27

cytat:

Autor: marcelus2000 (---.plusgsm.pl)
Data: 25-02-06 15:44

nie ma sensu brać kredytu samochodowego gdyż wymaga sie sterty dokumentów, trzeba dysponować dużym zabezpieczeniem finansowym (żyranci). Proponuje kredyt konsumpcyjny w Skok Stefczyka spoko firma. 20% faktyczna stopa procentowa. Czyli jeśli weżmiesz 8000 PLN będziesz musiał zapłacić 10.000.

Pytanie?

Czyli jak wezmę 8000 PLN to po 6 latach zapłacę 10.000 ??

Oho, to sporo skok stefczyka bierze !!!

Ja mam konsumpcyjny na 4 lata i procent 11% wiec lepiej sie oplaca w banku

w banku oczywiscie, że opłaca się bardziej ale nie każdy bank udzieli Ci takiego kredytu jesli dopiero co stałes sie jego klientem.

MoJe ŻyCie To MentoR.

Jakie dokumenty? o czym tu rozmowa? np fiat bank polska, to samo vw,kia w skodzie chyba też, bo to tez vw, ale przykładem będzie fiat. Samochód nowy 7,9-9,9% wystarczy 10% wartości i 2 dokumenty tozsamości, piszesz oświadczenie, ze pracujesz, bez zyrantów, bez świstków z zakładu pracy i samochód Twój, starszy niz 24-m-ce samochód od 9,9 do 12,9 o ile pamiętam. Na pewno samochodówki są na mniejszym oprocentowaniu niz konsumpcyjne, które mają niby 10% na papierku w rzeczywistości min 17%. I Piszę o bankach koncernów samochodowych a nie aig, stefczykach, zaglach i podobnych im rozbójnikach

już nic nie mówię

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org