Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WIELKA BABA ATAKUJE.. |
Czy otyłe dziewczyny inymi słowy wieloryby wywołują w was odrazę? Czy za jej wielkim dups*** idzie mały mózg? MoJe ŻyCie To MentoR.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WIELKA BABA ATAKUJE.. |
No widze ze nawet jaka otyla dziewczyna olala Ciebie i twoje zaloty teraz pewnie sie chcesz odgryźć. widocznie musisz byc strasznym frajerem skoro nawet takie ciebie niechca
|
|
Co ze jest GRUBA to jest inna ?
|
|
for de cos tam. Hehe chciałbyś mieć w połowie taką laseczke jaka mam obecnie. Po prostu czuje do nich wstręt i chce usłyszec czyjes zdanie w tym temacie. Chyba by mi odj*** żebym do jakiejs parówy startował. for Ptysiu: niom jak kosmita MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
Kobieta musi czuć się piękna dla siebie lub niego i to jest najważniejsze. Każdy ma różne gusta tak wiec panowie myślę, że niepotrzebne są głupie komentarze i uwagi dotyczące "WIELKICH BAB" pisane, przez marcelusa2000. Często otyłość wynika nie tyle z obżarstwa, co z genetyki. Jedynie, co mnie dziwi u takich kobiet (od jakiegoś czasu) to krótkie bluzeczki przed pępek, nie wiem, w jakim celu? Proponowałbym, zadbanie o swój wygląd i sprawność fizyczną (np. pływanie) :) Zresztą wtedy "BABĘ ATAKUJĄ" endomorfiny, które sprawiają, że... cya
|
|
To nie są głupie komentarze, właśnie masz inne zdanie na ten temat i o to chodziło dyskusja, wymiana zdań. Najłatwiej wytłumaczyć niepohamowaną rządzę jedzenia (żarcia bez opamiętania) ukierunkowaniem genetycznym. Jeśli idąc tokiem twego myślenia jest to upośledzeie genów, porste lecz się (jedz sałatę raz dziennie) potraktuj to jako nałóg, każdy nałóg jest zły i należy go eliminować. Dla mnie jest to proste jest to lenistwo nic więcej, łatwiej zeżreć kolejną pizzę aniżeli pobiegać z psem. Łatwo jest patrzeć w lustro, widzieć swój badziewny wygląd (wielorybniczy) i powiedzieć przecież to nie moja wina, to wina genów (buahhaaa). Leniwe, obleśne, smierdzące a na dodatek niemiłe i wredne kaszaloty, tyle. Jeszcze zeby tego było mało pokazuja swoje obleśne bełzony czy coś tam grr. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
marcelus2000 wiesz tez nie przepadam za takimi dziewczynami kobietami (niewiem jak nazwac), ale niewiem co te kobiety Ci zrobiły ze ich tak nielubisz niektórzy sa chorzy niektórzy wola dobrze zjesć a niekktórzy juz tak maja... to niewiem o co tu afera jeżeli nie podoba ci sie taka dziewczyna to nie musisz sie z nia umawiać spotykac chodzic do kinna lub robic inne rzeczy. To że gruba to nie znaczy ze inna też mozesz jeszcze taki byc !!
|
|
nie no Ptysiu, ty czasem myslisz, jestem w szoku!!!!
|
|
marcelus2000: jesteś głupi jak but u lewej nogi. Zakładane przez Ciebie tematy podobnie. Dno i wodorosty. Na swoją mamę też mówisz "wieloryb"? Pozdrawiam
|
|
hmm no ja też. For Ptys: Po pierwsze gdybym umówił, spotykał się, chodził do kina z czymś takim mógłbym dostać chronicznego ataku wymiotów. Wolałbym skończyc w klasztorze aniżeli mieć za żonę takie wynaturzenie. Nazwać jest kupa okresleń. Nazwijmy je w przenośni ANTYkobiety (najmniej ostre określenie). MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
Panowie !!!! coz takiego zrobila Wam "Puszysta Pani" (tak nalezy okreslac panie, ktore maja wiecej ciala). Moim zdanie kochanego ciala nigdy...., przekonacie sie o tym jesli tylko pokochacie kogos takiego. Wierzcie mi to mozliwe.. :))). Generalnie "Puszyste Panie" sa bardzo radosne, maja wiecej wdzieku i co bardzo wazne nie maja kompleksow jesli chodzi o wyglad. Byc moze dlatego czesto nakladaja obcisle ciuchy i maja pepki na wierzchu. Coz.. kazdy ma swoj gust, a kazdy "towar" swego kupca....:))))))))) sarna
|
|
Sarna 11: Nie mów do nich "panowie" - bo to zwykli gówniarze wychowani na głupawych filmach. Oni nie zdają sobie sprawy "z niczego" co ma znaczenie w kontaktach z ludźmi, a z rozumu - to wcale. Czyli: "Głupi gówniarz atakuje". Zobaczysz zresztą jaka będzie ich reakcja na mój post. Zbych
|
|
marcelus2000,a ty czasem nie masz małego fiutka,albo zaniku wzwodu,że tak się wyżywasz na "innych"? Nie rozumiem,dlaczego próbujesz się dowartościować właśnie poprzez poniżenie kogoś innego? A swoją drogą,to nie masz zapewne pojęcia ile jest chorób,bądź leków z nimi związanych,które wywołują otyłość.Módl się żeby żadna Ciebie nie dopadła,bo wtedy to i bieganie za psem przez cały dzień nic Ci nie da.A nawt jeśli ktoś taki jest poprzez swoje obżarstwo,to co? Boli cię to? Wali cię to po kieszeniach? Ciekawy jaki z Ciebie "narcyz" i okaz zdrowia? hehe... ...i choć osobiście gustuję w kobietach "niepuszystych" to te drugie mi wcale nie przeszkadzają,jak się mijam z nimi na ulicy,czy gdziekolwiek. Ktoś musi być puszysty,by inny nim nie był.Zawsze każdy z nas będzie inny i trzeba to uszanować
|
|
for zbych Po pierwsze gówniażem jesteś ty frajerze. Nie mam ochoty z toba polemizować bo nie masz nic do powiedzenia. For garboś: z erekcją i wzwodem wszystko okey nikt się nie żalił na wielkość. Po drugie nie na innych tylko na wielkie baby, nikt inny mnie nie interesuje akurat w tym poście. A obżarstwo wali mnie po oczach jestem estetą i wstrętny wielki tłusty wieloryb wpływa negatywnie na moje samopoczucie. To nie jest inność to wyraz lenistwa. Lenistwo=opasłość i na odwrót opasłośc=lenistwo. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
|
Jestem pod wrażeniem!!!!Ten temat uświadomił mi,że są w Łomży wartościowi ludzie i to nawet młodzi!Ptysiu91,Zbych,Mrs itd.jesteście mądrymi osobami!Ukłon w Waszą stronę za wrażliwość, nie powieszchowność za człowieczeństwo!! Zbych faktycznie po tym ja autor tego wątku zareagował na Twoją wypowiedż(i po temacie i podejściu do sprawy)widać jaką jest płytką osobą,pustakiem..... marcelus2000 ciekawe co by było gdyby Twoja super laska za 5 lat była super......wielorybem?? jedyny plus tego tematu to to,że w masie ludzi można dostrzec człowieczeństwo........(oczywiście marcelus2000 tu nie o Ciebie chodzi)
|
|
supergirl2 popieram Pozdrawiam
|
|
" wstrętny wielki tłusty wieloryb wpływa negatywnie na moje samopoczucie" to masz problem...idz do lekarza...
|
|
Ciekaw jestem czy ta twoja "superlaska" po urodzeniu dziecka będzie miała też taką super figurę.A jeśli nie,to co? "Won z domu WIELORYBIE?"Ajeżeli urodzi ci córeczkę i po latach okaże się,że niestety dziecko ma nadwagę? Też WON? A może odchudzanie?Zamkniesz lodówę? Twoje wypowiedzi ukazują twoje ograniczenia (sam sobie określ jakie). ŁOMŻA O.K
|
|
Myślę, że dla marcelusa powinni stworzyć oddzielne forum, gdzie mógłby wyrażać swoje "poglądy", które miejscami kojarzą mi się z ideologią Adolfa Hitlera. Chłopak ma chyba od cholery kompleksów... Na dodatek h*jowy z niego anglista - nie umie nawet napisać jednego zdania poprawnie. No cóż, w tym kraju jest pełno ludzi, którzy zabierają się za rzeczy, o których nie mają zielonego pojęcia - w jego przypadku chodzi o myślenie... Pozdrawiam wszystkich, którzy mają coś mądrego do powiedzenia. marcelus2000: pałuj się, patafianie. Pozdrawiam
|
|
supergirl2 nie ma co sie kląniac to juz nie moja wina ze marcelus sobie ubzura że jak dziewczyna jest gruba to jest brzydka i odpychana przez inne !!a włąśnie tak nie jest !
|
|
Mrs a wiesz ze dokladnie o tym samym pomyslalam....zawsze się zastanawiałam co za mutant mógł być hitlerowcem...nie człowiek a zwierze....a tu prosze na forum jaki dobitny przykład!!! Prawdziwy mężczyzna nie zachowuje się jak bezmyślny samiec,którym rządzi popęd sexualny,prawdziwy mężczyzna jest rozumnym człowiekiem dla którego dobro płynące z serca,inteligencja,pasje kobiety,które sprawiają że staje się fascynująca są na pierwszym miejscu a nie figura. marcelus2000 u Ciebie obrzydzenie budzą tłuste kobiety......a u mnie prostacy,którzy nie używają mózgu tylko samych oczu......a zmysłów homo sapiens ma trochę więcej niż tylko wzrok....radzę zwrócić na nie uwagę!Śmiało!Możesz też zacząć z nich korzystać!!!! Każdy człowiek jest inny,każdy ma słabości,jeden do słodyczy inny do hazardu.W tej inności tkwi nasze piękno!Niestety takie poglądy jakie ma marcelus nie wpłynie na zmiejszenie ilości klonów(plastykowych ludzi)na ulicy a wręcz przeciwnie.....to jest smutne!Niech każdy żyje pełną piersią!Korzysta z życia jak może!Nie ważne czy jesteś gruby czy chudy!Miej i realizuj swoje pasje!Ja na przykład jutro jadę na deskę do Kłodzka i mało mnie to obchodzi,że nie mam śniadej cery,tipsów czy nowej spódniczki,ważne jest to,że nie jestem plastykowa,wpisana w szablon.....którzy wymyślili tacy jak autor tego wątku.... Pozdrawiam wszystkich inteligentnych facetów którzy używają mózgu....i SERCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Lepjej mieć troche sadełka niż być totalna decha !!
|
|
co to znaczy "lepiej" czlowiek jest jaki jest...
|
|
Cóż można powiedzić o człowieku oceniającym innych po wyglądzie? Albo że żyje jak przedszkolak według schematu baśniowego: ładna królewna jest dobra, a brzydka macocha jest zła, -- w tym wypadku tylko współczuć. Druga opcja: młody człowiek naoglądał się "Nagiego patrolu", czy innych amerykańskich wybździn z anorektyczkami w roli głównej i ma na tyle ograniczone horyzonty intelektualne, że myśli, iż tak - według schematu - powinni wyglądać ludzie - też składam wyrazu współczucia. Trzecia opcja: chyba jest z nim coś nie tak, skoro może tylko wyzywać internautów o innych poglądach od" frajerów". ] Facet, sam obejrzyj się w lustrze, ale bez slipek. Białych - bo powiększają! *finka*
|
|
beznadziejny temat. niewszystkie dziewczyny ktore maja troche wiecej ciala "obzeraja" sie. niektore puszyste osoby biora leki ktore powoduja ze zwieksza sie ich masa bez znaczenia czy jedza sama salate i pija tylko wode, to niezalezy od nich. niektorzy choc by bardzo chcieli to nie moga schudnac. moja ciotka do 20 roku zycia byla "tyczka" potem strasznie przytyla i wcale nie jadla wiecej niz zwykle poprostu musiala brac leki. wyobrazam sobie jak sie czuja osoby ktore sa wlasnie w takiej sytuacji a jacys debile wyzywaja ich od wielorybow itp. spojrzcie na siebie napewna nie jestescie doskonali. pomyslcie troche(wiem ze to trudne dla ciebie marcelus2000 ) zaczym zrobicie komus krzywde
|
|
Kobiety dzielą się na; piękne-okrąglutkie; piękne-szczuplutkie i piękne- bo kochane... co komu sie podoba:-) Cieszcie się życiem dziwczyny, a gówniarzy- obcasem (tam gdzie trzeba). Zbych
|
|
Jakoś nikt nie zauważył że "wielkie baby" mają także wielkie serca, a przecież to właśnie serce jest w człowieku najważniejsze. Bo człowiek bez serca tak naprawdę nie ma nic!.
|
|
Zbych napisał: Kobiety dzielą się na; piękne-okrąglutkie; piękne-szczuplutkie i piękne- bo kochane... co komu sie podoba:-) Cieszcie się życiem dziwczyny, a gówniarzy- obcasem (tam gdzie trzeba). i na tym bym zakończyła dyskusję ;D
|
|
Malachit tak tak świeta prawda :)
|
|
hehehe Widzę, że szczególnie obruszyły się jakieś babki pewnie z tyłkiem większym od mojego tapczanu. I ich posuwacze. Mówiłem o tym co mi się podoba to moja wizja świata, jesli ktoś się z nią nie zgadza niech pisze konkrety a nie epitety. Dla wszystkich sensownych opinii ukłon może się zastanowie nad niektórymi aspektami tematu, który rzuciłem na forum. Człowiek z natury jest estetą(lubi piękno ja lubię równowagę nigdy nie zaakceptuje okropieństwa, wolę podziękować dziewczynie, wolę rozwieśc się z babeczką, dlaczego koleżanka która miała mały problem z wagą zapierdziela 5 razy w tygodniu na siłownię/aerobik to jest ktoś!), facet jest wzrokowcem, to natura, ja nie łamie jej praw tylko je pokazuje bo mam odwage mówić o prawdzie. Dla frajerów, którzy nie potrafia myslec a rzucać mięchem to samo: Spierda*** pajace!!! MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
"Dla wszystkich sensownych opinii ukłon może się zastanowie nad niektórymi aspektami tematu, który rzuciłem na forum." pamietaj ze nie wedlug wszystkich one sa sensowne, szanujac czyjes zdanie szanujesz ludzi, gdy tego nie robisz jest zupelnie inaczej
|
|
nie szanuje kogos kto nie potrafi poszanować mojej opnii MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
twierdzenie, ze facet patrzy oczyma, a kobieta sercem, to uogolnienie, ktore przydaje sie facetom o slabych charakterach lub niskim morale do usprawiedliwienia swoich poczynan my, kobiety, rowniez potrafimy dostrzec piekno ciala zarowno kobiecego jak i meskiego tylko my wiemy,jak dziala na nas piekny mezczyzna, bo nie robimy tego tak niedyskretnie jak faceci/moze dlatego twierdzicie, ze jestescie wzrokowcami/, na swiecie jest masa mezczyzn, ktorzy 'patrza sercem' czasem bardziej niz niejedna kobieta poza tym piekno nie=sie szczupla sylwetka, to kwestia mody marcelus2000, chyba slyszales o rubensie i jego kobietach z obrazow jesli nie lubisz puszystych, nikt nie zmusza cie do kontaktow z nimi, to wolny kraj, ale nie obrazaj nikogo, a 'antykobieta, to bardzo mocne okreslenie, chyba najmocniejsze jeszcze dodam, ze jak sie jest esteta, to kocha sie piekno na kazdej plaszczyznie i nie zabrudza jezyka wulgaryzmami
|
|
aj Bella jedyne sensowne opinie do moich postów dajesz, właśnie taakie opinie są budujące. Ja odpowiadam wulgaryzmami na wulgaryzmy. A rubens mi się nie podoba. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
to nie rubens ma ci sie podobac czy nie podobac, tylko jego obrazy i nie wiem, czy powinnam dziekowac za komplement w obliczu tej/slusznej/ nagonki na ciebie ale skoro przyznajesz mi racje, to znaczy, ze jestes reformowalny nie jestem przeciwniczka radykalnych pogladow/zasadniczo/,ale nie akceptuje pod zadnym pozorem obrazania innych nie znasz-nie wydawaj sadow, znasz-tez nie oceniaj, bo mozesz nie wiedziec wszystkiego
|
|
chcialam dodac do swojego ostatniego zdania, ze ladnie mi sie napisalo, ale zycie zyciem-pisze swoje wlasne scenariusze tez nie jestem bez grzechu pod tym wzgledem
|
|
marcelus2000: Ciekawy jestem jak zareagujesz, kiedy sam będąc w wieku średnim się spasiesz, a zapewne tak będzie. I któregoś dnia następna przyjaciółka (bo żony to Ty ze swoimi poglądami nie będziesz miał) wrzaśnie: a wypierdzielaj gruby, oblazły, spocony bucu z mojego domu!! Ty twierdzisz, że masz wizję świata, w której będą segregacje na ludzi grubych i cienkich?? Żenada!! Zapewne jesteś z tych, którzy przebywając na siłowni nie mają juz czasu na nic innego, na myślenie przede wszystkim!! Swoją pierwszą żonę też w okresie macierzyństwa, lub krótko po urodzeniu pogonisz na siłownię?? No przeca z Twoim poczuciem estetyzmu - to patrzeć na nią nie będziesz mógł ??!!
|
|
To słowa, które chciałbym usłyszeć w takim stanie, to zoobligowało by mnie do działania. Nie, lepiej powidzieć dziewczynie, która ma dwa razy większy tyłek ode mnie, że robi świetnie wpie**** chinola lub pizzę. No napewno swojej żony nie pogonię w krótkim okresie po urodzeniu dziecka na siłownię ale napewno gdy będzie miała problem z wagą. Czy ja chcę kogokolwiek segregować, chcę zmusić do pracy nad sobą, dla własnego dobra i dobra innych, nie mam ochoty płacić za kolejnego cukrzyka czy innego chorego na problemy wieńcowe związane z obżarstwem. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
cukrzyca czy problemy wiencowe to nie problemy zdrowotne dotyczace jedynie otylych nawet zbyt wysoki cholestelor moze dotyczyc szczuplych, a kojarzy sie przede wszystkim z otyloscia a poza tym marcelus2000 otylosc to faktycznie problem natury medycznej a rozstrzasanie estetyki otylych pozostawilabym otylym
|
|
Droga Bello masz rację :) Marcelus piszesz "...Czy ja chcę kogokolwiek segregować, chcę zmusić do pracy nad sobą...". A jeżeli ktoś chce być "przy kości" to jak takiego człowieka zmusisz do pracy nad sobą. Być może dla niego praca nad sobą to zjedzenie kolejnej porcji golonki w piwie i z frytkami :).
|
|
A jeżeli kto kce być "przy kości", to schabowego z kością... mmmniam! :)
|
|
a co z kościstytmi chude szkapy są ok??? prawdziwe piękno polega na kompromisie a tak naprawdę wygląd nie ma znaczenia na pewnym etapie znajomości??? bo po kilkudziesieciu miesiącach<latach> urok patrzenia przed siebie przemija i jeśli ... ok ważne jest żeby patrzeć nie na siebie ale w tym samym kierunku i bedzie git i nie bedzie problemu z otylymi za chudymi itd itp daniel
|
|
no to gratuluje takiej pracy nad sobą: wsysanie jak odkurzacz kolejnej porcji żarcia. "Autor: bella ... otyłość problem natury medycznej a rozstrzasanie estetyki otylych pozostawilabym otylym" Niby dlaczego problem estetyki mam pozostawić otyłym, jeśli jestem zmuszony widzieć wielkie! odstępstwa. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
ale dlaczego jestes zmuszony; przeciez nie idze sobie ulica puszysta dziewczyna i nie mowi 'marcelus, raz dwa patrz na moj apetyczny okraglutki brzuszek' niech twoj wzrok kusza wystawy, a nie kragle dziewczyny ja moge zrozumiec, ze czegos nie lubisz, ale po co zycie rozmieniac na drobne i denerwowac sie rzeczami, na ktore nie masz wplywu i ktore nie dotycza bezposrednio twojego zycia
|
|
"apetyczny okraglutki brzuszek" grrr... aż mi ciary po plecach przeszły, okropność. Dobra odwracam głowę. Olewam, staram sie nie widzieć, lekceważę. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
marcelus2000: na Twój widok zapewne wszystkie łomżyńskie pokraki wręcz mdleją. Wiadomo: klata, beemka i dresik z czterema paskami. No i to poczucie estetyki! Szkoda, że nie mam 15 lat i żem nie dama ino facet z dumnym brzuchem od piwa a nie garbem od roboty (tudzież klatą z siłowni). Pozdrówka
|
|
Normalny gostek chcący czegoś więcej od życia aniżeli gapienia się w telewizor. Nie beema-zwykły samochodzik jakich wiele. Nie klata-normalna budowa. Nie dresik a sweterek. No to gratuluje brzucha, może nowy post łypnę: Czy facet z dużym brzuchem jest sexy?. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
tak naprawdę to mam gdzieś jak kto wygląda czy ma zęby białe czy zielone, czy ma ogoloną głowę czy też michę a nie brodę. Chciałem dokuczyć byłej pannie i mam nadzieję, że dokuczyłem. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |