Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lineage 2 - gdzie gracie? |
Cześć! Czy jest tu ktoś oprócz Drania i mnie kto gra w Lineage 2 C3 na paradisie? Pozdrawiam: Andrju
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lineage 2 - gdzie gracie? |
Ja gram, na włosiance lub na nerwach. waldek27
|
|
andrjulepper A CO TO JEST ?
|
|
Co to jest? Hmm, a co google zamknęli? http://www.lineage2.bo.pl/ http://www.lineage2.com Poczytaj to będziesz wiedział :)
|
|
Ja gram w Lineage bardzo dlugo :) gralem na retailu, no i na prif serwach. Lineage 2 jest to mmorg cos jak World of Warcraft no i za gre na globalnych serwerach placi sie miesiecznie 50 zl, nom ale mozna grac tez na serwerach prywatnych Wiecej info tutaj http://gamecenter.pl/forum/index.php?showforum=120
|
|
Ja gram w Lineage bardzo dlugo :) gralem na retailu, no i na prif serwach. Lineage 2 jest to mmorg cos jak World of Warcraft no i za gre na globalnych serwerach placi sie miesiecznie 50 zl, nom ale mozna grac tez na serwerach prywatnych Wiecej info tutaj http://gamecenter.pl/forum/index.php?showforum=120
|
|
HeHeHe =D Bujakasza =D Ciebie sie tu nie spodziewałem =] Grałeś na retailu ?!!! Pierwsze słysze =P www.mobl2.glt.pl To jest Lineage =>
|
|
A gralem toroche na retailu a ty co z lomzy jestes ze siedzisz na tym forum czy tak sobie wszedles przypadkiem ?
|
|
Jakoś tak... z Bielska jestem =P to nie blisko łomży - siostra sie u was uczyła w szkole plastycznej =P A ja tu... hmm... przypadek =D
|
|
No to chodź na l2-paradise, tworzy sie tam fajna ekipa :)
|
|
Jak bys chcial wiedzie to paradise wlasnie schodzi na psy laguje itd, ja wszystkim nowym graczom albo tym co chca zaczac przygode z ta gra polecam polski serwer. http://existence.oz.pl/
|
|
E tam, co prawda są czasami downy ale cóż, żaden serwer od tego nie jest wolny, co zaś do lagowania to podobno nie jest ich wina. Od dzisiaj siadam do C4 na paradise :)
|
|
"Jak bys chcial wiedzie to paradise wlasnie schodzi na psy laguje itd, ja wszystkim nowym graczom albo tym co chca zaczac przygode z ta gra polecam polski serwer. http://existence.oz.pl/" ----ja tam sobie siedze:) nawet czesto ostatnio
|
|
A ja dalej niepotrafię pojąć tej gry!!! Próbowałem ale niewychodziło, znudziło się i przestałem...
|
|
Mże i dobrze że przestałeś, bo to za mocno wciąga. Jak załapiesz o co chodzi to już po tobie ... Koledze rodzice grożą wyłączeniem prądu ...
|
|
andrjulepper zapraszam na existence -c 4 niskie raty praktycznie nie ma lagow dostepne A grade dotacje tylko na enchanty spoko klimacik:)
|
|
Dotacje na enchanty? Od kogo? Jakie raty? Są dye, tattoo? Jak dropy? Dużo Polaków?
|
|
Rachunek za pierwszy miesiąc + podłączenie Artikelbeschreidung Abrechnungszeitraun Nettopreis Server DS. 3000#10113 (88.198.0.103) 13.01.2006 12.02.2006 33,62 Euro Einrichtungsgebuhr DS. 3000#10113 Einmalig 13.01.2006 59,48 Euro Gesamt netto: 93,10 Euro MwSt 16% 14,92 Euro Gesamt brutto: 108,00 Euro Uberweisen Sie obigen Betrag bis spatestens 02.02.2006 auf eines der unten angegebenen Konten. (termin płatnośći) Dodatkowo dochodzą koszta bankowe przelewu zagranice od każdej wpłaty: Swift - 22zł Prowizja - 0,5% niemniej jak 50zł Ryczałt - 16zł RAZEM - 88zł Wszystkich zainteresowanych ktorzy chca dotowac serwer ale nie chca robic tego za "free" przedstwiam system donate (Nic wiecej nie bedzie można wymienić za wpłacone pieniądze.) Enchant: Enchant Weapon B- 20zł Enchant Weapon A- 30zł Enchant Weapon S- 80zł Enchant Armor B -15zł Enchant Armor A -25zł Enchant Armor S -45zł Tattoo: Tattoo D -5zł Tattoo C -15zł Tattoo B -25zł Tattoo A -40zł Special Abilities do broni: C-15zł B-25zł A-40zł Recki: B wybrane -25zł A wybrane -35zł S wybrane -55zł Wszystkie w/w pozycje dotycza cen za jedną sztuke. Jezeli ktos chce wspomoc server jakimikolwiek wpłatami podaje konto bankowe Texar-eXistence Bank Pekao S.A. I O. w Zgierzu Nr 53 1240 3057 1111 0000 3438 8350 W przekazie pocztowym należy podać: Dotacja eXistence: "login" "nick_postaci" Prosiłbym żeby każdy kto chce wpłacic napisał poniżej jaką kwotą nas wspomoże a ja bede to potwierdzał jak ta wpłata dojdzie. Moga byc wpłaty anonimowe (mozna sobie zastrzec o nie podawaniu Nicku) Z góry dziekujemy wszystkim donatorom Sklepy: Tatto są w sklepie Płaszcze są w sklepie Soulshoty są w sklepie do B grade Lokacje i moby TOI działa. Wszystkie moby mają drop Seven Sings działa i jest dostępne Raid Bossy nie działają na razie ale pracujemy nad nimi. LOA -moby w loa zostaną osłabione gdyż porównując je do lokacji z C3 expienie tam jest nieopłacalne. Chodzi o exp/czas zabijania mobów Komp: AMD Sempron 64 3000+ 2 GB RAM 160 GB schnelle HDD 100mbit Serwer istnieje od 2 grudnia 2005, cały czas się rozwija ! Rate serwera : - EXP: 5x - SP: 6x - Adena: 7x - Drop: 7x - Quest Reward: 15x Zapraszam do wspólnej gry :)
|
|
tatto chyba teraz niema po przejsciu na c4 ,dye jest, co tydzien 0 16 w niedziele siege:) ( chyba co tydzien) ,serwer polski czyli sami polacy (nie spotkalem jeszcze obcokrajowca) raty dla niektorych wydają sie za niskie innym za wysokie ale na c4 wierz mi jest o wiele trudniej czyli radocha większa:) gm spoko caly czas cos poprawiają ,jest jeszcze sporo bugow jak to na privie ale ja im nic nie zarzuce ,robią co mogą ,gralem wczesniej na extreme na starisie .na dragonie,na elite i na world--tutaj mi sie najlepiej gra (wszystkie serwy nisko ratowe) czyli polecam:)
|
|
Hmm, donatorzy jak zwykle mają z górki. To ze wszystko można kupic to trochę zabija grę, ratunkiem są dla mnie tylko nieskie raty. Gra na tym serwerze jest cholerne droga, już wolałbym na oficjalu za 50 zł + koszty przelewu, ale co kto lubi. Wszystko co wymieniłeś można dostać w 2-4 tygodnie (no oprócz s), a w dobrym klanie to znacznie szybciej. No i na koniec, czy ty masz z tym coś wspólnego, bo piszesz : "Z góry dziekujemy wszystkim donatorom", "Raid Bossy nie działają na razie ale pracujemy nad nimi" ?
|
|
''Hmm, donatorzy jak zwykle mają z górki. To ze wszystko można kupic to trochę zabija grę, ratunkiem są dla mnie tylko nieskie raty. Gra na tym serwerze jest cholerne droga''--nie ma zbyt wielu donatorow pozatym wszyskiego nie kupisz na donat tylko enchanty nie cale sety:) w lux shopie tylko grade c za krysztaly w sumie pare rzeczy czyli b,a skladasz sam ,ja nie wydalem jeszcze ani zlotowki czyli gra nie jest taka droga:) i nie mam nic wspolnego z tworcami serwa poprostu wklejalem cale posty z ich strony:) w sumie najlepzre jest to ze nie ma praktycznie lagow i bardzo zadko jest down serwa - ajak jest to chwilowy po extreme ( ciągly down ) i dragon( okrutne lagi) ten serw wydaje mi sie najleprzy na jakim do tej pory gralem .w sumie byloby mnie stac na oficial ale raty ^1^1^1 mnie przerazaja i polowa postaci --boty odstrasza mnie jeszcze bardziej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |