Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto ostatnio miał egzamin na prawko??? |
Niedługo mam egzamin na prawo jazdy.Czy są tu na forum jakies osoby ktore zdawały w ostatnim czasie i moglyby udzielic jakichs przydatnych wskazówek.Z gory dziekuje.Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto ostatnio miał egzamin na prawko??? |
Zdawalem parę lat temu ale najważniejsza rada została bez zmian: nie stresuj się:) I powodzenia i mam nadzieję, że umiesz jeździć samochodem a nie wyuczyłeś się tylko ruszania i cofania.
|
|
Nawet papier toaletowy wie, że aby żyć trzeba się rozwijać. Nie ma tego dobrego, co by na źle nie wyszło. waldek27
|
|
mieczkos997 jak zdajesz ten egzamin to mi powiedz ile kosztuje prawko
|
|
Jeśli Ryskago kiedykolwiek zdoła zrobić prawko, jestem gotowa uwierzyć potem nawet w UFO! No i nie omieszkam Wam tego oznajmić..:D
|
|
mieczkoś997 był tu na forum ktos kto chciał kupić prawko :) a niewiem czy zdawał :P
|
|
Ptysiu pewnie masz na myśli Tabacco, ale on ni słowem nie wspomniał o kupnie. Zapytał się tylko czy można w Łomży załatwić i gdzie, a to spora różnica, np. prowokacja....
|
|
ja zdwalem 3 lat temu moja rada taka uwazaj na wymuszenie pierwszeństwa 3 razy oblalem za wymuszenie<nie wiem czy słusznie> no i jeszcze jedno KOKODŻAMBO I DO PZODU!!!! powodzonki daniel
|
|
Wojti1000 za samą kategorie B płacisz 1000 zł (zależy jeszcze w jakim ośrodku) +badania lekarskie 80 zł + Egzamin teoret. i praktycz. 134 zł + odbior prawka ok 70 zł =całkiem niezla sumka :) Pozdrawiam i dzieki za wszystkie odpowiedzi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |