Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Witam:) |
Wszystkich forumuowiczów:) Wkurzasz mnie...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Witam:) |
chyba spać nie mogłaś za mało żeby żyć,za dużo by umierać...
|
|
Jasne:))) Wkurzasz mnie...
|
|
Wielu ludzi piszę na twój temat misia jak widzę ;P nie ma podpisu ;p
|
|
ale nudno... :)
|
|
Mały diabełek nudzi się w piekle. Tata diabeł mówi do niego: “Idź na Ziemie i pokradnij dzieciom trochę zabawek”. Diabełek wybrał się do Indii. I mówi: “Jestem małym diabełkiem z czerwonym kubełkiem i kradnę wam zabawki”. Hinduskie dzieci na to: “My jesteśmy za biedni i nie mamy zabawek”. Poszedł zatem do Niemiec i mówi: “Jestem małym diabełkiem z czerwonym kubełkiem i kradnę wam zabawki”. Niemieckie dzieci na to: “Bierz co chcesz, i tak ubezpieczalnia zapłaci”. Poszedł wtedy do Polski i mówi: “Jestem małym diabełkiem z … O! Gdzie mój kubełek?”
|
|
Baca wynajął pokój młodej parze turystów. Przez trzy dni młodzi nie wychodzili z pokoju. Zaniepokojony baca puka do drzwi i pyta: - Żyjeta, bo nic nie jeta? Na to młody odpowiada: - Baco, my miłością żyjemy. A baca do nich: - To nie wyrzucajta skórek od tej miłości, bo mi się kaczki dławią.
|
|
Skoro dziewczyna to "Fajna ****",w takim razie chłopak to "Fajny dupek'' Wkurzasz mnie...
|
|
:-) żeby temat nie umarł ;p nie ma podpisu ;p
|
|
Jaki jest synonim wyrażenia "pijane dziewczyny"? dzierlatka, dziewczę, dziewczyna, dziewka, dziewoja, trzpiotka :) http://www.smog.pl/wideo/44125/jaki_jest_synonim_wyrazenia_pijane_dziewczyny/
|
|
Ile wpadek zaliczyły polskie dziewczyny z hiszpańskimi i irlandzkimi kibicami okaże się za dziewięć miesięcy. Jedno jest pewne - przybędzie Polsce obywateli z imionami Manolo, Andreas czy Antonio. W Gdańsku wolontariusze Euro, najczęściej byli pytani, nie o dworce, restauracje czy hotele, a o to gdzie można kupić marihuanę. Świat rozrywki zaliczył ostatnio, w związku z marihuaną kilka wpadek. Pies policyjny wytropił psa Kory, który zamówił sobie sześćdziesiąt gram ziela zamiast pokarmu championów Pedigree. http://skiba.bloog.pl/id,331179215,title,Czas-wpadek,index.html
|
|
Tam pieprzysz.... Biznes odlotów liczył na krociowe zyski a były niewiele większe od przeciętnych weekendów...
|
|
Garbaty Anioł hehehe ... zwróć swe mądrości bezpośrednio do autora postu:) czyli do Skiby:)
|
|
Proszę o spokój:)) Wkurzasz mnie...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |